mercredi 17 mai 2017

Hangplantje

Hangplanten kopen bij 123kamerplanten! Hiermee tover je elke ruimte, of het nu thuis of op kantoor is, om tot een fijne plek. Ondanks dat hangende planten redelijk ouderwets zijn, zijn er een aantal moderne manieren om je planten op te hangen.


Ga voor meer groen in je interieur met dit hangplantje in pot. Kunstplantjes koop je bij Xenos.

Het was mijn lagere schooltijd. Precies een jaar geleden schreven we hier en in dit artikel op de website raamtuin. Deze pin is ontdekt door vivian hu.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Je hebt ze vast wel een keer zien hangen in een winkel of bij iemand thuis. Vind hangplantje op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Kent er iemand de naam van dit plantje? Het hangplantje kan ontzettend lang worden, maar is wel redelijk fragiel. De lange slierten raken snel in de knoop. Pannenkoekplantje en hangplantje.


Je kan ervoor kiezen om dit nog een keer te herhalen als je een wat grotere wilt.


Wil je onze cookies accepteren? Om de website goed te laten werken, worden er cookies gebruikt. Groene planten in alle soorten en maten zijn onverminderd populair!


Eigenlijk is Ceropegia een vetplantje.


Toepassen in hoge potten of als hangplantje. De hangplantjes zijn weer helemaal een trend dit jaar. Het leuke aan deze trend is dat je deze hangers met diverse accessoires kunt versieren en helemaal aan . Het vetplantje zit in een betonnen bakje en hangt aan een touw met houtjes en betonnen balletjes.


Hallo,Al jaren heb ik deze hangplant in mijn kamer, alleen weet ik nog steeds de naam niet. Hij is ondertussen bijna meter lang.

Wij bieden een ruime keus aan sierpotten en planten. We hebben potten in allerlei kleuren en alle soorten planten, allemaal voor betaalbare prijzen. De grootste keuze uit fantastische kunst hangplanten vindt u bij Maxifleur.


Onze planten lijken net echt en het aanbod bestaat uit planten van minder dan cm . De takjes van dit hangplantje zijn niet hard of stug maar hangen soepel en sierlijk naar beneden als dunne draadjes. Ik heb dit plantje vroeger .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.