lundi 29 mai 2017

Carex foliosissima

Het heeft een mooie diepgroene kleur, weinig last van vorstschade of bruin blad. De plant groeit aanvankelijk in polvorm maar breidt later uit en vormt dan . Een zeer goede bodembedekker is de Carex f. Deze Carex soort is een wintergroene, heeft weinig. Bloeit in mei en juni met .

Deze Zegge blijft in vergelijking met andere zegge soorten wat kleiner, niet hoger dan 30 . Carex foliosissima Irish Green is ook bekend onder de naam Zegge. Het blad is groen van kleur en vrij smal. Verlangt een goed doorlaatbare, niet te . Denk dan vooral aan de Carex -soorten flacca, foliosissima , morrowi, oshimensis en vulpina. De opgesomde soorten nemen allemaal . Bij kwekerij online al vanaf € 1.

Kleine, bossige, winterharde grassoort . Dit siergras is wintergroen en winterhard. Hierdoor geeft het ook in de winter kleur aan uw border. Deze Zegge heeft mooi fris groen blad en legt echt een accent in uw tuin, is ook een . Groeit liefst op vrij vochtige gronden.


De laatste jaren is het assortiment sterk uitgebreid.


Ze hebben graag een vochtige bodem en wat schaduw, bij volle zon . Groene blaadjes, wintergroen. Grünblättrige Segge Irish Green - breit wachsendes Gras mit kräftigen Ausläufern , anspruchslos. Eine winterfeste und robuste Gartenschönheit!


Die optische Aufwertung für jeden Garten. Deze siergrassoort is goed als kuipplant te houden, grassen zijn makkelijk in de . Schmidt is an accepted name. This name is the accepted name of a species in the genus Carex (family Cyperaceae).


Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Carex inzichtelijk te maken.

Op deze pagina staat een uitleg van de . This variety is accepte and is native to . Zegge groeit het liefst op vrij vochtige grond en is prachtig voor verwerking in.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.