vendredi 31 juillet 2015

Zandbak schelp

Deze kunststof blauwe zandbak in de vorm van een schelp heeft een afmeting van x 87cm. De zandbak bestaat uit twee delen. De losse delen kunnen apart. Zandbak schelp blauw 102x98cm 2-delig.


Paradiso Toys zandbak schelpen set geel.


Vind zandbak schelp op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Na gebruik kan één van de . De schelpen stapelen ook gemakkelijk in elkaar om. Deze leuke schelp kun je vullen met zand en je hebt een zandbak , vul je het met water en je hebt een klein zwembadje!


Bij ons bestelt u de originele zandbak schelp in het blauw, roze of groen en de zandbak schelp XL eenvoudig online. Zand kan dus afgedekt worden. Kan natuurlijk ook dienst doen als waterspeelbak.


Deze blauwe schelp zal uw kinderen verrukken. Deze tweedelige zand- waterschelp .

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Hij is multifunctioneel want hij kan ook als plonsbadje . De ene helft kun je gebruiken als zandbak , de andere als plonsbadje of deksel. Spetteren met water en zandkastelen maken: maak met een zandbak schelp een klein strandje in je tuin! Schelp zandbak met deksel is verkrijgbaar bij ToyChamp, Gratis levering vanaf € 5 veilig en snel online kopen.


Moet bij de Action altijd hier aan denken (maar eerlijk is eerlijk, voor die schelp is voor het geld niet gek).


Deze schelp zandbak wordt kompleet met deksel gelever welke ook kan worden gebruikt als kinderzwembadje. Als de schelp gesloten is dan is deze wind en . Deze zandbak bestaat uit delen, de deksel kan ook als zwembad gebruikt worden. De afmetingen van de zandbak zijn . De beide delen kunnen gebruikt worden.


Ook te gebruiken als waterbad . Stuur naar een vriend(in). Productprijs ( incl. btw). In deze schelp van stevig plastic kunnen kinderen spelen met zand en water.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.