mercredi 15 juillet 2015

Zwembad thermometer eend

Deze coole eend fleurt niet alleen uw zwembad op, hij meet ook de temperatuur van het zwembadwater. Is het water warm genoeg om er gelijk in te plonzen? Themometer met een EendLeuk voor in het zwembad.


Zwembadthermometer gekleurde eend. Jammer dat er een gele zwembadthermometer staat afgebeeld en je krijgt dan een blauwe. Ook andere figuurtjes leverbaar!


Wij verkopen professionele . De thermometer werkt zeer accuraat en toont je de temperatuur in . Leuke thermometer met een gezellige badeend. Kokido Happy animal zwembad thermometer Schildpa eend of dolfijn.


Koop hier snel en goedkoop, je thermometer met Eend. Pool Improve chloordrijver klein met thermometer. Thermometer in de vorm van een eend. Deze drijvende thermometer zorgt voor een correcte opmeting van de temperatuur van je zwembadwater.


Steel de show op het strand of in het zwembad met deze opblaasbare eend ! Een eend ride-on is natuurlijk super hip!


Schrijf de eerste review over dit product. Direct leverbaar uit eigen voorraad. Op zoek naar zwembad accessoires? Intex Eend ride-on geel 1x 1x cm.


Drijvende thermometer met een eendje in verschillende uitvoeringen.


Je kan de thermometer vastmaken aan het zwembad met het haakje of de zuignap. Ga het water op met je eigen eiland! Het is niet zomaar een eilan het is een grote gele eend ! Lekker dobberen met zijn tweeën of alleen.


Brengt sfeer in uw zwembad met zijn gekleurde.


Baby zwembad in de vorm van een vrolijke eendje. Dit opblaasbaar zwembad heeft een boog zodat uw kleintje beschermd wordt tegen de zon. Gekleurd rietje met daaraan een grappig badeendje ! Deze witte drijvende zwembad thermometer is gemaakt van plastic en h. Deze leuke badthermometer in de vorm van een eend is zeer nauwkeurig en de temperatuurschaal is zeer makkelijk leesbaar.


Ocean deluxe zwembadslang - meter - ø38mm. Dit vrouwelijk exemplaar rust even uit op het wateroppervlak. Laat deze eend in jouw vijver drijven en zorg hiermee voor wat extra tuindecoratie.


Maak bij Radio Continu kans op een compleet zwembad ter waarde van.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.