mardi 28 juillet 2015

Sering

Sering bloeit met geurende pluimen in mei. Er zijn verschillende soorten sering. Lees hier meer over het planten en verzorgen van sering. Hoe u sering compact houdt en snoeit leest u hier.


In menig (boeren)tuin staat wel een sering.

Seringen zijn er in vele soorten en maten. In een stadstuin is het wel van belang om de sering tijdig te snoeien zodat hij niet te groot wordt. Omschrijving: Hoogte 5m tot 7m (volw. na tot 20j) Tweeslachtig - bladverliezend.


Hier lees je hoe en wanneer je een sering moet snoeien.


Snoei ook een mini- sering of . Syringa vulgaris of gewone sering is een middelgrote, bladverliezende . Bijzonder spectaculaire meibloeier met grote trossen heerlijk zoetgeurende bloemen. Koop of Verkoop sering op Marktplaats.

Houdt er bij deze vorm van snoeien rekening mee, dat een sering in het voorjaar bloeit op de scheuten die in het voorafgaande jaar zijn gevormd. Vorige week zag het er nog uit dat in dit weekeinde voorafgaand aan Pasen een aanval zou komen van depressies vanuit het noorden, maar niets is minder . Het woord sering staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Het is een prachtige heester met bloesem die lekker geurt.


Een sering is komt voor in de vorm van een boom of struik.


De sering is voorjaarsbloeiende struik met geurige bloemen in pluimen. Doet het goed op een zonnige plek. Wanneer en hoe hoge- en dwergseringen snoeien. Verouderde of andere namen: Gewone sering.


Familie: Oleaceae (Olijffamilie). Seringplanten zijn geurende sierstruiken. De meeste seringen bloeien in mei.


Er bestaan seringen met grote bloemen en seringen met kleine, fijnere . De zomer en met name de julimaand is een ideale periode voor het nemen van zomerstekken. De jonge scheuten van vele planten zijn reeds mooi ontwikkeld . Nu las ik op Amerikaanse sites steeds weer het gebruik van deze seringen als smaakmaker in b.

Raar vond ik dat, ik heb vroeger . De bloemkleur is lilaroze en de bloeitijd is van ca.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.