jeudi 16 juillet 2015

Honda motor 13 pk

De zeer sterke en vooral zuinige 389cc 4-takt OHV luchtgekoelde benzinemotor van PTM is zeer geschikt als motor op een kart, aggregaat, houtversnipperaar, . PTM390PRO: krachtige pk OHV benzinemotor (professional series) 2mm as. Loncin motor G390FL De G390FL is een ,pk Loncin motor met een . Honda met perskracht ton. De GX3motor is geschikt voor uiteenlopende zwaar belastende toepassingen zoals bouwgereedschap, frezen, generatoren, lastoestellen, pompen en tal .

Professionele degelijke en efficiente truckloader. Met veel doordachte kenmerken. Hogedrukreinigers met benzinemotor.


Motor BERNARD Moteurs - OHV 1cc met horizontale conische as, lengte 33mm, kegel.


De ELIET Prof STD is een robuuste professionele motor versnipperaar. W ( pk ) motor iets te zoeken hebt op het circuit. De Eliet PROF is een robuuste professionele motor versnipperaar.

Comfortabel met trilling gedempt stuur. Hydrostatisch aangedreven. Benzinemotor PTM390: 13pk 389cc OHV conische as. Innovatie was en is nog steeds de motor die ELIET vooruit stuwt.


HONDA Motor GXV 6V-twin cil.


Degelijke machines die hun geld meer dan waard zijn. Bekijk nu ons aanbod Eliet. Demonstratiemodel max uur. Ik verkoop mijn zitmaaier castel garden pk omdat ik zelf een mulcher heb.


PK V-TWIN motor -nieuwe messen -nieuwe spanriemen . TOP merken voor auto-onderdelen via één bron . Andrew Benson heeft vernomen dat het verschil tussen de Mercedes- motor en de krachtbron van. VVTi T-Sport - 8L, 1pk. Met een topvermogen van pk (8kW) bij 10.


The GXV3is a small four-stroke gas engine offering superior performance and reliability.

Machine start, loopt en maait prima. De Franse Renault-baas beweert namelijk dat ze maar zeven pk toegeven op de Mercedes- en Ferrari- motor.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.