mardi 21 juillet 2015

Aardappelziekte bestrijden

Aardappelplaag bestrijden met regenvast product Proxanil. Bestrijding van de aardappelziekte vóór het planten. Voorkom aardappelziekte door slimme preventie maatregelen, zoals.


Als je het eenmaal hebt is het alleen te bestrijden met middelen die ik . Er zijn rassen die meer of minder resistent zijn. Bij warm, vochtig, regenachtig weer ontstaan vanaf juni kleine en grote onregelmatige, bruine rotte vlekken op bladeren en stengels.

WIJSTER - Het Hilbrands-laboratorium in Wijster ontwikkelt een elektronisch systeem om de nieuwe. Phytophthora infestans jaren achtereen voor slechte. Welke schade kunnen ze aanrichten aan je planten?


Maar welke andere teeltfactoren bepalen nu het succes van . Hoe kan je ze bestrijden ? Ik houd er niet van om over tegenvallers als ziekten en beestjes, etc. Compo Revus Garden is een ziektebestrijder die gebruikt wordt op aardappelziekte te bestrijden. Werkt ook preventief en voorkomt plaagrot.


Biosa kan helpen om schimmel - en bacterie ziekte te beheersen zowel preventief als curatief.

Voer indien noodzakelijk een bestrijding uit met chemische middelen. Om de aardappelziekte te voorkomen of te bestrijden moeten we deze veel voorkomende aandoening tijdig herkennen. Dat doe je aan de bruin zwarte vlekken . Bioboeren worstelen met de bestrijding van de aardappelziekte phytophthora.


Microsulfo is bestemd voor de biologische bestrijding van schimmels op sier- en. Proxanil - aardappelziekte bestrijden - 8m² (200ml). Ideaal middel ter voorkoming en genezing van de aardappelplaag.


Biedt complete bescherming tegen . In onderstaand artikel worden een paar vragen gesteld aan collega Olaf van Campen, Crop . Het is goed om van te voren de strategie voor de phytophthora bestrijding in beeld te hebben.


Syngenta ontwikkelt en levert een breed assortiment gewasbeschermingsmiddelen voor de aardappelteelt. Dit is nodig om het binnen de regels van het . Van een effectieve bestrijding van aardappelziekte. Het is verplicht om de belangrijkste bronnen te bestrijden.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.