jeudi 30 juillet 2015

Keter hubo

Ontdek het Keter productassortiment bij Hubo. Bestel Keter eenvoudig hier online! De berging Store It Out Max van Keter is de ideale oplossing wanneer je opbergruimte te kort komt.


In deze grote berging is er plaats voor je containers, . De kussenbox Glenwood van Keter is door zijn design zowel binnen als buiten te gebruiken. De kunststof berging Store It Out Ultra van Keter is de ideale oplossing om snel en gemakkelijk spullen op te bergen. Met zijn strak design is deze opbergbox . De gereedschapskast is uitgerust met . De kussenbox Borneo van Keter is de ideale oplossing om snel en gemakkelijk spullen op te bergen. De Logico-wandkast van Keter is ideaal om gereedschap en voorwerpen op te slaan voor doe-het-zelvers en tuiniers.


Deze kunststof kast voor binnen . Met hun grijze kleur en hun houten look passen de Manor . Accessoire kit met twee planken, twee plankendragers en vier gereedschaphouders.


Het ultra-robuuste tuinhuis Montfort 7van Keter is gemaakt van hars en heeft een weersbestendige dikke dubbele wandconstructie die vrijwel onderhoudsvrij. De Split Premium kunststof kast voor het verzamelen van afval is de meest elegante vorm van afvalinzameling. In de kast kan je vuilniszakken hangen die.


De Logico XL hoog kunststof kast van Keter met vier verstelbare planken is bestand tegen vuil, vocht en slijtage. Het kunststof tuinhuis Manor van Keter is een modern tuinhuis dat gemakkelijk te monteren is. De grote kunststof kast voor binnen is perfect . De PVC kast combineert ontwerp, . Met deze Keter Connect gereedschapskoffer beschik je over een stevige opbergbox voor kleine accessoires.


De grijze gereedschapskoffer uit de Keter Connect . De box is voorzien van wielen en handvatten voor . Hierdoor heb je eenvoudig toegang tot de kast. De tuinhuizen Factor van Keter zijn stijlvolle tuinhuizen die gemakkelijk te monteren zijn. Met het houten textuur past dit Factor tuinhuis bij elke tuin.


De waterdichte kast Titan van Keter is een hoge kast uit duurzaam kunststof voor binnen en buiten.


Dankzij de houten textuur past dit tuinhuis bij elke tuin. De opbergkast Patio Store van Keter is gemaakt van het unieke Duotech materiaal. Dit materiaal geeft de opbergkast de look en feel van hout en alle voordelen . De hoge Logico kast van Keter met vier verstelbare planken is bestand tegen vuil , vocht en slijtage.


De stevige kunststof kast voor binnen is perfect voor het . De organizer heeft een zwarte doos, een transparant deksel en 2 . Het tuinhuis Oakland van Keter is gemaakt van Duotech materiaal.


Helaas hebben wij niets gevonden voor tuinhuis hubo.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.