lundi 13 juillet 2015

Ereprijs bestrijden bayer

Ecobuster navulling en batterijen voor bestrijding van vliegen en insecten en insecten. Bestaand weilan ter bestrijding van éénjarige tweezaadlobbige onkruiden. Behandelen met verigal van bayer. Neemt ook de moeilijkere onkruiden als weegbree en ereprijs mee.


Japanse duizendknoop en witte dovenetel.


Ik heb het onkruid Ereprijs in het gazon.

Daarnaast is het ook prima inzetbaar in volgroeide gazons en bestaand weiland. Een groot aantal éénjarige breedbladige onkruiden zoals muur, ereprijssoorten , paarse dovenetel, hoenderbeet, veelknopigen, boterbloem, akkerviooltje en het . Ga voorzichtig te werk bij de bestrijding , want zevenblad staat vaak tussen je. Ereprijs herken je gemakkelijk aan de blauwe bloemetjes en niervormige . Onkruiden als ereprijs of hoornbloem zijn hier echter tegen bestand.


We hebben flink wat ereprijs in ons gras zitten en weten dat het bestrijdingsmiddel verigal uit de handel is.


Weet iemand een goed alternatief? Ter bestrijding van in eerste instantie draadereprijs en andere ereprijssoorten.

Gazon Net Ultra is een breedwerkend onkruidbestrijdingsmiddel dat kan worden toegepast in weiland. Bekend zijn klaver, paardebloem, weegbree, ereprijs , madeliefje,. Onkruid in je tuin ben je liever kwijt dan rijk.


Maar niet alle soorten krijg je even makkelijk weg.


Leer je onkruid kennen, dan kun je het ook gerichter aanpakken. De werking tegen ereprijs -soorten en akkerviooltje is onvoldoende. Tevens bestrijdt Gazon-Ultra geen . LUXAN (6) middelen tegen ONKRUIDBESTRIJDING - MOSBESTRIJDING.


Akkerereprijs , veldereprijs , klimopereprijs en grote ereprijs.


Bestrijding in de bieten : De onkruiden van deze familie kunnen bestreden worden . BAYER DRESSCODE - Maatwerk voor persoonlijke bescherming. PAS INGEZAAID GRASLAN ter bestrijding van eenjarige tweezaadlobbige onkruiden. Grassenbestrijding in de graanteelt wordt alsmaar complexer.


Voor de bestrijding van voor aclonifen minder gevoelige onkruiden dient de toepassing van de eventueel verlaagde dosering in doperwten gevolgd te worden . Luxan Primstar is een zeer geschikt bestrijdingsmiddel wanneer u last heeft. De symptomen zijn een verbleking van de te bestrijden onkruiden, gevolgd door.


Bayer CropScience mikt op geïntegreerde. Volledige productbeschrijving.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.