lundi 5 février 2018

Wat met ecocheques kopen

Krijg jij ook ecocheques als extralegaal voordeel bovenop je loon, maar weet je niet wat je met die ecocheques kan kopen ? We geven voorbeelden van . Hoe betaal ik voor kleine producten met ecocheques ? Maar een ecocheque kan je voor veel meer gebruiken dan je denkt. Producten met een ecolabel kan je met ecocheques kopen.

Meer weten over ecocheques ? Waar ecocheques gebruiken? Bij Hubo kan je betalen met EcoCheques en EcoPass. Elk jaar weer dezelfde vraag: wat doe je met die ecocheques ? Handig: vanaf nu kun je ook met digitale ecocheques betalen bij A. Oplaadbare batterijen, tweedehands producten, planten, treinkaartjes, duurzame huishoudapparten.


De lijst met producten die u kunt kopen met ecocheques.

De ecocheque is een extralegaal voordeel, iets wat u boven op uw loon krijgt. Met ecocheques kan je slechts een beperkt aantal producten kopen. De meeste hebben liever cash zodat ze zelf kunnen beslissen wat ze doen.


Vraag aan de kassa wat je ecocheque -saldo is. U geeft de papieren ecocheques af aan de kassierster of betaalt . De Europese richtlijnen op een rijtje.


Een ecocheque is een groene cheque die je, afhankelijk van jouw werkgever en job, van jouw werkgever ontvangt. Om ervoor te zorgen dat de Ticket EcoCheque niet als verloning wordt beschouwd en bijgevolg van sociale lasten wordt vrijgestel moeten . Welke producten kan je bij GAMMA kopen met Ecocheques ? Gebruik je eco-cheques bij GAMMA: elektronisch of papier, wij aanvaarden beiden. Met de ecocheques wil de overheid via de werkgevers de aankoop van energiezuinige producten stimuleren.


Er zijn heel wat IKEA producten die je met ecocheques kan kopen. Met uw ecocheques kunt u alle tweedehandse spullen aanschaffen. Hoe kan ik weten welk product ik met mijn ecocheques kan kopen ? Zijn ecocheques geldig bij Carrefour ?

Wat wil een mens nog meer?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.