mardi 20 février 2018

Schaduwplanten terras

Heb jij ook donkere hoeken op je terras ? Er zijn tal van terrasplanten die het ook in de schaduw goed doen. Lees hier alles over deze schaduwplanten. Een bloeiend terras in de schaduw is zeker mogelijk.


Als je denkt aan schaduwplanten komt waarschijnlijk de hosta als eerste bij je op.


Tussen huis en tuin ligt het terras , zo wil de traditie.

Vandaag is het begrip terras uitgewaaierd over de hele tuin. Een schaduwrijke tuin hoeft niet saai te zijn, er zijn genoeg mooie bloeiende schaduwplanten. Soorten die opvallen vanwege de prachtige . Terrasontwerp met schaduwplanten : wanneer en hoe werkt het? Toscaanse Jasmijn, mooie alternatieve klimmer ipv Hedera.


Bloeiend en geurend van juni - oktober.


Trachelospermum jasminoides is een wintergroene . Op je terras komen vlinders en honingbijen er maar wat graag nectar.

Krijgt je tuin of terras weinig zonlicht? Door te kiezen voor schaduwplanten creëer je toch een natuurlijke en frisse look. Schaduwplanten voor de bostuin, schaduwtuin en half schaduw tuin, schitterende planten die met elkaar wedijveren voor het beschikbare licht en voeding.


Heb je alleen een balkon of terras , of wil je gewoon genieten van nog meer mooie.


Voor een balkon of terras op het noorden zijn sterke schaduwplanten de. Heb je een terras of balkon dat in de schaduw ligt. Veel zon op kleine stadsterrasjes is niet altijd even vanzelfsprekend. Maar laat dit je zeker niet ontmoedigen om op zoek te gaan naar leuke . Ontbrekend: schaduwplanten Deze plantend doen het goed in de schaduw!


Astilbe De Pluimspirea is een schaduwplant met prachtige pluimen in felle kleuren.


Een ideale oplossing als je schaduwbalkon of -tuin meer . Wintergroene schaduwplanten. Elke tuin heeft wel plekken waar veel schaduw is, maar waarom zou u daar niet een paar vrolijke planten . Vooral voor in potten op het terras of voor in de hanging-basket zijn ze . Overblijvende plant, bloeit met zeer decoratieve blauwviolette bloemen, prachtig in de border en tevens uitstekend als snijbloem. Op deze plek kunt u het beste een terras bouwen als u toch buiten wilt kunnen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.