jeudi 8 février 2018

Gardena rugsproeier 12 l

GARDENA Drukspuit - Liter. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te.


De rugspuit en spuitlans zijn zowel door rechtshandigen als door linkshandigen te gebruiken. De inhoud van het reservoir is liter.


Dankzij de reinigingszeef . Deze spuit heeft een inhoud van liter en is ideaal om fruitbomen en planten te besproeien. Gardena Comfort rugsproeier - L. Ideaal voor de verzorging van planten in grotere tuinen, van fruitbomen en druiven. Reageer op deze vraag Misbruik melden.


Hozelock Rugspuit Plus Liter. Rugspuit voor het comfortabel spuiten van grotere hoeveelheden vloeistoffen voor de verzorging van planten in grote . Comfortabel dankzij het ergonomische reservoir. Verstuiver uitgerust met riem met speciale versteviging.


Voor links- en rechtshandigen. Stuur naar een vriend(in). De hoogwaardige gardena comfort rugspuit heeft een vulcapaciteit van liter en is bijzonder geschikt voor het . Uitstekend draagcomfort door ergonomische vormgeving en . Vergelijk alle gardena comfort rugspuit l aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra. Beschikbaarheid: Op voorraad.


Birchmeier rugsproeier in zeer goede staat inhoud l weg wegens.


D Gebrauchsanweisung Rückenspritzgerät l GB. Mode d emploi Pulvérisateur à dos l Gebruiksaanwijzing Rugsproeier l. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door en houd u aan de aanwijzingen. AVEVE Rugsproeier l Pro N. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er . Gloria Drukspuit Prima met Automatische Pomp - Drukspuiten - liter Quickview . Dario Rugsproeier 16L Hobby. Grote opvangcapaciteit voor ca.


Wilt u meer producten zien?


De drukspuit is berekend . Pacton oplegger, type TBD. Acccu Rugspuit Liter art. Specificaties:Eenvoudig te. NL Instructies voor gebruik Rugsproeier l Bruksanvisning Tryckspruta.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.