vendredi 2 février 2018

Pvc kraan 32mm

Kranen en Afsluiters 32mm. PVC kogelkraan - mm - lijmverbinding. Kogelkraan PVC Lijm Viton 32mm Dubbele Wartel.


De kogelkraan wordt geadviseerd voor . Productkenmerken VDL PVC WARTEL KOGELKRAAN 32mm.

Deze hoogwaardige druk pvc kogelkranen zijn voorzien van dubbele snel-koppelingen. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Is voor een twee splitsing te maken in uw PVC buissystemen , gemakkelijk om een andere kant op uw water te laten lopen.


Bestel online of kom langs!


Wildkamp helpt u graag verder! EPDM O-ringen- met bi-stop- radiaal uitbouwbaar. CH weg kogelkraan 32mm kogelkraan met L-boring materiaal druk pvc kleur grijs afdichting epdm ring uitvoering lijm.


Voor kogelkranen kijk je op PVC groothandel.

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs! Voorzien van dubbele wartel. Gebruik ons filter om snel u producten te vinden. Toevoegen aan winkelwagen. SKU: AD0Categorie: Econo Line.


Deze kogelkraan PVC 32mm x Fis geschikt voor water. AK PVC KOGELKRAAN Ø MM TOT BAR DE BESTE KOGEL IN DE MARKT. PVC DRUK KOGELKRAAN GRIJS 32MM LIJMMOF. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.


Druk pvc , dicht perfect af!


De PVC hulpstukken voor drukleidingsystemen zijn geschikt voor watertransport en chemische concentraties conform de resistentielijst zoals vermeld in de . Deze speciale kogelkraan 32mm tyleen x 32mm pvc kan rechtstreeks op een tyleenleiding worden aangesloten. Wij hebben kogelkranen in verschillende . Kunststof kogelkranen – Algemeen Voor zowel PVC als PE. De PVC 3-weg kogelkraan met T-boring is geschikt om in ieder mogelijke standen te zetten.


Naar links, naar rechts, gecombineerd en recht doorgaand.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.