lundi 19 février 2018

Glijbaan metaal

Bent u nog niet zeker van het materiaal dat u wilt kiezen voor uw glijbaan , . Vele aanbiedingen bij bol. Buitenspeelgoe Gebruikt, Glijbaan , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Wat dacht u van een rvs glijbaan , een hilarische familieschommel of een uitdagend klimrek?


Bij Van Besouw Metaal is dit mogelijk en nog heel veel meer.

Met deze glijbaan van Kettler hebben kinderen uren glijplezier. De glijbaan heeft een glijgedeelte van metaal en een platform en veiligheidsuitloop van . KBT glijbaan reX blauw 8ft. Plum Haumea metalen glijbaan set 7ft. Houten Duo schommel Aksent Exit is qua vormgeving en kleur een moderne schommel die in elke tuin wel zeer mooi zal staan.


De metalen glijbaan is voor kinder van 3-jaar met een maximum gewicht van kg.


Ontdek ons assortiment met verschillende glijbanen voor diverse leeftijdscategorieën.

Glijbanen - Een speeltuin is niet compleet zonder glijbanen. Leeftijdscategorie, - jr. Vrije ruimte, x m. Maak je speelhuisje helemaal af door voor een speelhuisje met glijbaan te kiezen.


Er zijn al speelhuisjes met glijbaan voor de allerkleinste door voor een korte . Deze roestvaststalen glijbaan is heel degelijk, en biedt de perfecte veiligheid voor het kind door de stevige beugels naast de trap.


U kunt kiezen uit een glijbaan. Wij hebben glijbanen in alle soorten en maten, speciaal geschikt voor openbare speelplekken. De eibe metalen glijbanen zijn bokglijbanen met opgang.


Kunststof en metalen glijbanen voor speeltuinen, schoolpleinen . Productbeschrijving Glijbaan met opgang metaal , ph 1cm. Voor compact glijplezier in verschillenden hoogtes zorgen de eibe bokglijbanen. De mooiste glijbanen voor kinderen koop je bij Blokker! De Plum Metal Climbing Dome met glijbaan en stoffen overkapping zorgt voor heerlijk buienspeel plezier voor je kin zelfs als het regent!


Voor alle typen glijbanen gelden zowel de eisen voor alle speeltoestellen als.


Een metalen glijbaan word erg heet wanneer de zon er op schijnt met brandwonden als gevolg!

Boomhutten, glijbanen , schommels, klimtoestellen. Sunny Lodge Speelhuis XL met Glijbaan.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.