mercredi 7 février 2018

Slakkengif

Op zoek naar een Slakken Gif ? Gif koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Een slakkengif vergiftiging (metaldehyde) is een zeldzaam voorkomende vergiftiging bij de hond. Het is één van de ernstigste vergiftigingen die we kennen bij .

Intoxicatie met slakkengif op basis van metaldehyde. Deze tekst is bedoeld voor professionelen. Het is mogelijk dat je niet alle gebruikte termen begrijpt. Of hou ik de slakken tegen?


Af en toe, en met name in voorjaar en zomer, krijgen wij dieren binnen met een verdenking op een vergiftiging met slakkengif. Ik heb jonge plantjes in . Het gaat meestal om honden, . Natuurlijk slakken bestrijden?

Bestrijd de slakken in jouw tuin met aaltjes of slakkenkorrels. Korrels slakkengif giftig voor honden. Informatie: Slakken zijn een gruwel voor veel tuinliefhebbers vanwege de plantenetende levenswijze van veel soorten.


Het is echter wel één van de ernstigste vergiftigingen die we kennen bij de hond. Hoss snuffelde wat om huis. Kier van de Dienst Landbouw Voorlichting krijgt regelmatig telefoontjes van vogelliefhebbers die melding doen van aan slakkengif overleden . Is slakkengif schadelijk voor uw huisdier?


Indien uw huisdier in contact is gekomen met slakkengif contacteer ons meteen! Het is weer slakkentijd en dat betekent dat er weer volop gebruik wordt gemaakt van anti-slakkenkorrels. De Universiteitskliniek voor . JUNAI: Alles voor uw huis- en boerderijdieren, tuin, erf en stal onder dak.


Ook voor ongedierte bestrijding! Snelwerkende insuline uit slakkengif.


Het al vast wel ergens al staan maar ik kom er niet zo snel uit. Slakkengif wordt gebruikt in tuinen om slakken te doden. Het zijn meestal blauwgekleurde.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.