lundi 26 février 2018

Musa bananenplant

Bananenplant , bananenboom, Dwergbanaan of Musa. De tropen haal in je huis met je eigen bananenboom. Deze komen van oorsprong uit Zuid-Oost-Azië en . Op deze pagina vindt u alle informatie over de verzorging van een bananenplant , banaan of Musa.


De bloei, licht, warmte, watergift en . Een betere manier om de jungle in huis te halen dan met een bananenplant is er niet.

Voor een flinke tropische touch in huis is een bananenplant een must. Dit is de wat kleinere versie van de bananenboom, . Deze kamerplant heeft veel water nodig en heeft ook . Alle kamerplanten komen bij ons rechtstreeks van de bloemenveiling (Aalsmeer). Op de veiling worden ze verpakt in een stevige mooie . Deze prachtige plant wordt ook wel musa oriental dwarf genoemd.


Deze banaan-soort groeit een stuk minder . Wanneer de dwergvariant wordt gekozen is een bananenplant een prima plant om thuis in de woonkamer neer te zetten.

De gemiddelde temperatuur. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je . Informatie De musa basjo is de meest winterharde bananen plant die tempraturen kan verdragen tot min graden,hij is ook de beste Banaanen plant om i. Met tere bladeren en grote omvang wordt deze fijne kamerplant zo jouw lievelingsplant! Lees hier meer en kijk waar je de bananenplant kunt kopen.


Verzorging en onderhoud van winterharde bananenplanten , wanneer. Al heel snel werd de bananen-plant verspreid over alle tropische en subtropische gebieden. Kan in volle grond of in pot gehouden worden.


Banenenplanten hebben veel licht en veel water nodig.


Je zal zien dat de bananenplant dan snel kan groeien. Musa , prachtige bananenplanten. De bananenplant moet je lekker warm houden, in ieder geval nooit kouder dan een graad of 12C. Zorg dat de aarde altijd vochtig is.


In deze omschrijving zal de nadruk . Het verhaal van de bananenplant.


De plant wordt geleverd in een hippe pot, in de nieuwste terracotta kleur ( Toscaans). Een tropische schoonheid die oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en Australië .

Ik heb vier jaar geleden voor de grap een bananenplant gekocht en dat is nu. Over drie jaar je eigen bananen in huis, in de tussentijd genieten van de tropen in huis. In de plantspotlight deze fijne snelle groeier!


STOERE BANANENPLANT - MUSA DWARF CAVENDISH Deze exoot heeft stoere bladeren en is makkelijk te verzorgen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.