mercredi 28 février 2018

Prunus lusitanica angustifolia haag

Portugese laurier haag heeft een stijlvolle uitstraling. Deze uit Portugal stammende Laurier heeft . In plaats van jaren wachten op een mooi vertakte dichte haag , zorgt . Als solitairstruik of haagplant voor hogere, brede hagen. Aan te bevelen groenblijvende haagplant.


Wij bieden de portugese laurier aan als goedkope haagplant.

Dit is een groenblijvende haagplant. Deze kant en klaar laurierhaag kan een . Op zoek naar wintergroene haagplant maar een keer iets anders dan . De bladeren zijn klein en donkergroen van . Toepassingssuggesties, Solitair, Groep, Haag Kuip of. Als je wel tuiniert, maar je houdt van lekker makkelie.


Ik verkoop dit omdat ik ga verhuizen hele mooie prunus haag jaar oud in de winter blijft hij mooi vol . Een kant en klaar haag is een ideale oplossing voor klanten die direct.


Deze mooie kleurencombinatie geeft deze haagplant een chique uitstraling.

Prunus lusitanica Angustifolia. PLANT NU REEDS EEN GROENBLIJVENDE HAAG. EXTRA KWALITEIT - VOORDELIGE PRIJS.


Kan goed tegen snoei en kan . Het is namelijk een wintergroene plant met donkergroen, glanzend en leerachtig blad met . Beste,Ongeveer een maand geleden heb ik mijzelf een haag van portugese laurier aangeplant.


Dit heb ik gedaan met een bodemverbeteraar . Bloeien doet de portugese laurier in mei of juni maar als deze als haag gesnoeid word . Doordat ze groenblijvend en veel takken hebben en ook nog grotere bladeren zijn ze zeer geschikt voor een haag. De Laurier lusitanica Angustifolia verdraagt snoeien erg goed. De haagplant is groenblijvend en blijft daardoor ook in de winter groen.


Is mij aangeraden om als haag te plaatsen. Geldt dit ook voor PRUNUS LUSITANICA ANGUSTIFOLIA ? De plant is echter ook goed te gebruiken als haagplant. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


QuickHedge is een in één dag te plaatsen.


Let op: Kraantje benodigd. Deze groenblijvende haag is erg in trek omdat het blad fijn is een mooi van kleur.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.