lundi 19 février 2018

Middel tegen fruitvliegen

Klein scheutje afwasmiddel erbij en je kunt er bijna bij blijven staan om de eerste. De fruitvliegjes zijn makkelijk te vangen zowel tegen het raam, boven de . Wijnruit is een kruid dat goed werkt tegen het bestrijden van fruitvliegen. Ze heten dan misschien fruitvliegjes , maar ze komen net zo goed op andere voedingsmiddelen af.


Gelukkig zijn er diverse tips tegen fruitvliegjes. Fruitvliegjes zijn kleine vliegjes die met .

De tweede combinatie is appelsap met azijn en afwasmiddel. Een nog beter middel tegen fruitvliegjes is de fruitvliegjes vanger. Pak een bakje en dek deze af met plastic folie.


Prik met een satéprikkertje . Deze wordt dan ook door kwekers e. Azijn is een prima schoonmaakmiddel , maar niet voor fruitvliegjes. Zelfs de properste keukens krijgen al eens met fruitvliegen te maken.


Samatta van goudwaarde voor Limburgers in spektakelmatch tegen Europa . Doe er een beetje afwasmiddel bij en de vliegjes gaan dood.

Op zoek naar een goed middel tegen bijv. Bij ons vindt u altijd wel een middel tegen fruitvliegjes zoals een val of een spray. Gebruik geen schoonmaakmiddel met fruitgeur (dus ook niet met citroen!): daar.


Zet een paar ramen of deuren tegen elkaar open, fruitvliegjes houden niet van. Door azijn te mengen met water en afwasmiddel , zullen de fruitvliegjes. Een vliegenstrip helpt niet alleen tegen gewone vliegen, maar kan ook zeker een goed . Je komt fruitvliegjes vaak tegen op of rondom fruit en afvalbakken.


Maak je keuken schoon met een schoonmaakmiddel dat niet naar fruit ruikt. De oplossing tegen fruitvliegjes. Giet een klein beetje appelazijn in een schaaltje en voeg er een paar kleine druppels afwasmiddel aan toe.


Je kan de fruitvliegjes buiten vrij laten.


Een andere optie is een druppeltje afwasmiddel toevoegen. Dat zorgt ervoor dat de fruitvliegjes het niet . Hier komen fruitvliegjes vandaan en met deze tips en middelen kom je er hopelijk voorgoed vanaf. Hoef je niet meer te meppen en te slaan, . Plaats een bakje met water, azijn en een beetje zeep ( afwasmiddel bijvoorbeeld) en u heeft een wapen tegen de . Hieronder vind je handige tips en middeltjes tegen fruitvliegjes. Zo kan je misschien vermijden dat Rentokil moet langskomen om de .

Niet alleen het fruit in je fruitschaal, maar ook afvalresten lokken fruitvliegjes. Poets je keuken met een sterk huishoudmiddel zoals bijvoorbeeld Dettol.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.