vendredi 6 janvier 2017

Vulset

Gekeurde CV- vulset met aflaatkraantje en gekeurde CAb-beveiliging voor het vullen en op druk brengen van de verwarmingsinstallatie. Deze legt de verbinding tussen sanitair koud water en de retourleiding . Dit is een vulset volgende de nieuwe norm met CAb beveiliging. Zo voorkom je vuil CV water in je sanitaire leiding. Deze vulsets zijn gekeurd en verplicht bij .

Permanente aansluiting tussen verwarmings- en drinkwatersysteem. Voorzien van een CAb terugstroombeveiliger. Vulset voor cv-installaties. Bruto prijs: €8per st.


Druk verhogen of water bijvullen doet u via de zogenaamde vulset. De meest voorkomende vulset staat bovenaan afgebeeld. Volgens de norm dient deze .

Datum terug beschikbaar: 4€ BTW . Bestaande uit: vuladapter, manometer, Woulff fles 5ml, standaard met houder, alle benodigde slangen, stoppen en kleine materialen . Handige set om uw verwarmingsketel te vullen. De Plieger cv- vulset rood wordt gebruikt bij de montage van de Cv-installatie. Door middel van de slang kan het expansievat ingeregeld worden.


Wika is geschikt voor op een 2bar duikfles. Met 20cm lange slang waar de quickfill nippel in past. Steeds de scherpste prijzen en snelste . De set bestaat uit: handschoenen, een handig spuitje om het donderglas te vullen en is aan te vullen met één of enkele buisje(s) kleurstof.


Met deze vulset voor de (flexibele) drinkwatertank heeft u een handige accessoire in handen. Past op zowel 2bar als 3bar flessen. Manometer met 450mm vulslang 4met ontluchtingknop.


Passend op standaard vulflessen en op vulnippels van . Dit delige koelsysteem afpers en vul set is geschikt voor nagenoeg alle gangbare merken dankzij de meegeleverde adapters die circa mm kunnen uitzetten.


Vind vulset op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

De vul- en slangen set bevat alles wat u nodig heeft voor het gemakkelijk vullen van uw mono of duo watermatras(sen). Mano meter met vullslang voor het vullen van uw PCP luchtbuks met behulp van een persluchtfles. De duidelijk leesbare manometer is voorzien van een DIN .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.