vendredi 27 janvier 2017

Aveve lieveheersbeestjes

Omgekrulde plakkerige bladeren, zwarte schimmel? Last van bladluizen op je planten? De larven van lieveheersbeestjes lossen je probleem graag op!


Onmisbaar in een diervriendelijke tuin is dit Natuurpunt Combikastje voor het lieveheersbeestje en de bij. Deze dieren zijn een belangrijk onderdeel van ons . Lieveheersbeestjes zijn zeer goede bladluisbestrijders.

Bestel larven van het lieveheersbeestjes ! Het werkt eenvoudig, snel en effectief. U ontvangt ze gewoon via de briefpost, wel zo makkeli. Vervormde bladeren en verminderde groei van planten door bladluis?


Zet larven van het lieveheersbeestje (adalia) uit en je bent er gauw . Veel mensen grijpen dan naar een spuitbus of chemisch middel. Nergens voor nodig: probeer het eens met lieveheersbeestjes.


Bij tuincenter Aveve kan je dat bestellen, formulier invullen, ter plaatse. Allerlei luizen posts jun.

Bladluizen in serre posts jun. WEETJE Bij AVEVE kan je ook “nuttige insecten” bestellen zoals lieveheersbeestjes en galmuggen die de natuurlijke vijanden van schadelijke insecten. Vlinders en lieveheersbeestjes in de tuin zijn geweldig om te zien!


Bovendien vinden je (klein)kinderen het betoverend om te blijven kijken naar een . Je kan ze ook bij de Aveve winkels bestellen.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Bied ook voldoende overwinteringsplaatsen voor lieveheersbeestjes en laat de verdroogde plantenresten tot maart staan. Larven van het lieveheersbeestje kunnen niet vliegen en blijven beter ter plaatse.


De volwassen kevertjes kunnen immers na het uitzetten vertrekken. Sven Peeters van tuincenter Aveve.


Bij lieveheersbeestjes gaat het om een vijftigtal stuks, wat genoeg is voor 10 . Groep AVEVE die onze bedrijfscultuur, onze. Bloedluizen bij gevogelte en kip . JadisNoir We hebben geen larfjes van lieveheersbeestjes. Waarvoor heb je ze nodig . Zelfs op een terras kan je aan de slag om vlinders, lieveheersbeestjes en.


Vivara (online), de Natuurpunt winkel en AVEVE winkels. Met de larven van lieveheersbeestjes kan je op een biologische manier bladluizen en andere luizen bestrijden in serre, moestuin, boomgaar siertuin,. Duokast bij en lieveheersbeestje - Rood.

Kippenhok aveve - Vogelhuisjes. Spinosad spaart ook nuttige insecten als lieveheersbeestjes , roofwantsen, gaasvliegen en roofmijten. Om die reden is het in een ecotuin alvast te verkiezen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.