jeudi 19 janvier 2017

Siergrind carrara wit

Met de ronde vormen breng je stijlvolle accenten in jouw tuin aan. Met het siergrind kun je prachtige accenten in uw tuin aanbrengen. Levering binnen 1-werkdagen in Bigbag, pallet of . Carrara grind kunt u kopen in onze webshop.


Milieuvriendelijk, natuurlijke.

Bent U op zoek naar een sierlijke soort wit grind voor in de tuin of oprit? Deze sneeuwwitte siergrind is afkomstig uit Italië en . Decor grind taunus kwarts geel 20kg. Type: Siergrind Inhoud: kg.


Gebroken carrara is een witte marmersplit met een korrelgrootte van tot mm.


Deze siergrind is sneeuwwit en is zeer stijlvol. Dit marmer is sneeuwwit van kleur. De naam van deze marmer is ontleend aan een stad in Toscane.

Zijn intens witte kleur en vlekkeloze . De Romeinen gebruikten deze intense witte kleur grind. Harde siergrind geschikt voor grindpad , terras of grind oprit. Veel gebruikt in voortuinen met grind en als tuingrind.


Split , grind en sierkeien zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten voor iedere . Het is ideaal voor heel veel toepassingen. Het stralende wit zal elke tuin . Door de hardheid is het uiterst geschikt voor uw terras, tuinpad of oprit.


Wij leveren al ons grind tegen de scherpste prijs! Vraag een gratis sample aan! Keien worden gebroken tot kleine steentjes, in een trommelmachine rond gemaakt en middels een zeef op maat gesorteerd.


Op zoek naar wit grind of split?


Van het merk Gardenlux, dit is een goed merk welke diverse. Aquariumgrind van VDL is een gebruiksklare grind voor in een aquarium. De zorgvuldig geselecteerde grondstoffen staan garant voor een optimale .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.