vendredi 13 janvier 2017

Koolvlieg biologisch bestrijden

Het is frustrerend: eerst heb je nog prachtige stevige koolplanten en enkele dagen later blijft daar weinig van over. Om plantuitval door de maden van de koolvlieg te voorkomen, moeten koolplanten al voor het. Biologische telers hebben hiervoor twee opties: afdekken of een.


Het middel is niet selectief , maar bestrijdt ook niet alle schadelijke insecten. Bladluizen en witte vlieg . Op een natuurlijke manier de larven van de koolvlieg bestrijden ?

Bestel ze online bij ECOstyle. Doe koolkragen om of steek stukjes rabarber om koolplanten. Bestrijdingsproducten die gebruikt worden tegen: Larve van de koolvlieg.


Maag - en contactinsecticide van biologische oorsprong voor de bestrijding van . Gerben Messelink, Marc van Slooten, Eric de Groot.


Chemische en biologische bestrijding van koolvlieg in radijs. Vorige week werd de bestrijding van luizen en de aardvlo beschreven. Deze week gaat het om de bestrijding van koolvlieg en rupsen.

In april komen de eerste koolvliegen tevoorschijn. Als je toch naar de spuitbus grijpt, kies dan voor een biologisch product. Maden van koolvlieg en rupsen van diverse vlinders zijn de belangrijkste.


De maden van de koolvlieg , die lijkt op een kleine huisvlieg, voeden zich met het . Sowieso zou ik enkel Conserve Garden gebruiken ( biologisch middel). Koolkragen lijken me te laat want de vlieg zit ondertussen in zijn . Rozemarijn - houdt de koolvlieg en wortelvlieg weg van kool, bonen en wortelen. In dit overzicht staan zowel biologische middelen als chemische middelen.


De werking van biologische middelen hoeven niet onder te doen voor de chemische. De nieuwe generatie Spruzit-R is te gebruiken voor lastig te bestrijden plagen als . TRACER een biologisch geproduceerd insecticide met een unieke . Bestrijden doe je met aaltjes (Nemasys H van Biogroei ). De koolvlieg (Delia Brachycera ) lijkt op de huisvlieg, is 4-mm lang en heeft een licht- tot . Luxan Koolkraag, beschermt de larve van de koolvlieg. De plantvoet wordt afgedekt.


De vlieg kan zijn eitjes niet afzetten bij de wortels van de plant.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.