mardi 10 janvier 2017

Kruiwagenwiel hubo

Deze luchtband op metalen velg met as en bevestigingsbout Mheeft een diameter van 40cm en een stevige draagkracht van 250kg. Nooit nog een lekke kruiwagenband met dit lekvrije kruiwagenwiel ! Het rubberen wiel heeft een diameter van 40cm en is geel van kleur. Dit kruiwagenwiel , met glijlager, is een luchtband met binnenband (2PLY) en heeft een metalen velg. Het wiel heeft een diameter van 40cm en wordt geleverd.


Velg van polypropyleen kunststof, kleur groen.


Geen roestvorming en geen vastroestend lager. De kruiwagen voor alle klussen in de tuin en om het huis. Geschikt voor de zware bouwmaterialen, stenen, tegels etc.


Dit volledige wiel voor kruiwagen van Vabor is geschikt voor het zware en lichte werk. Deze band wordt nooit meer lek en heeft een draagkracht tot 1kg. Dit wiel voor kruiwagen van Vabor is geschikt voor het zware en lichte werk.


Hij is opblaasbaar wat zorgt voor een vermindering van schokken en een betere . Kies voor een stevige kruiwagen uit metaal of een lichte . Keuze uit kruiwagenwielen met extra grip, kunststof- en metalen velg of massief wiel. Fort kruiwagenwiel voor uw kruiwagen kopen? Ontbrekend: hubo Binnenband kruiwagen - MakroShop.


Stuur naar een vriend(in). Deze pagina toont kruiwagenwiel folder aanbiedingen per categorie , bij winkel Hubo.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Gemotoriseerde kruiwagen MUCK TRUCK MAX. Kruiwagens, Kruiwagen , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. HUMMER kruiwagen kunststof bak 1liter €7- HUBO.


Kruiwagen van het merk huismerk, hubo is beschikbaar bij, hubo voor de prijs van. Oorspronkelijk geplaatst door Muscleduck De band houdt idd zichzelf vast op de velg. Band op de velg monteren, oppompen en zeepwater op . Zware spullen en materialen vervoeren, dat doe je het beste met Matador. Dit merk is dé staalexpert en biedt verschillende krachtige oplossingen in de vorm . Opzoek naar een goed en voordelig kruiwagenwiel ? Wij hebben verschillende modellen en afmetingen, ook een kruiwagenwiel massief in verschillende .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.