mercredi 18 janvier 2017

Boomvaren kopen

Met name in de afgelopen jaren zijn boomvarens echt een stylicoon geworden in kantoorpanden, serres en zelfs de vorstbestendigen in exclusieve tuinen. Boomvarens hebben een stam en een kroon, die aan een palm doet denken. De plant ontwikkelt elk jaar.


De boomvaren houdt van een halfschaduwrijke, beschutte plek. Vind boomvaren op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Aangeboden diverse boomvaren producten het is een fantastisch duurzaam en natuurlijk . Bescherming in de winter blijft echter nodig want Boomvaren kan geen of maar een paar graden vorst verdragen. Dicksonia antarctica is een tasmaanse boomvaren die een stam vormt en aan de bovenzijde komt groot fris groen varenblad. Haal de plant dus tijdig binnen en plaats hem . Dicksonia antartica, ofwel Tasmaanse Boomvaren , is een prachtige winterharde varen die in Nieuw Zeeland en Tasmanië in de bosranden veel voorkomt.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen.


De stam wordt gevormd door overblijfsels van de afgestorven bladeren.

Deze moet dan wel regelmatig bevochtigd worden. Dicksonia zijn bekende varens, ze staan beter bekend als boomvaren vanwege hun boom achtige opbouw. Het zijn kamerplanten met sterk luchtzuiverende . En waar kan ik een mooi groot exemplaar kopen ? Ik heb niet veel ervaring met boomvarens behalve met deze antartica.


Bestel direct online of bezoek ons tuincentrum.


Er komen ook (wat minder bekende) boomvarens voor in Midden – en Zuid- Amerika en op. De gekregen boomvaren heet waarschijnlijk Cyathea cooperi en al . In Almere Jungle zijn een aantal hele bijzondere boomvarens te vinden. Deze boomvaren groeit van oorsprong in de vochtige nevelwouden van en langs rivieren op Tasmanië.


Kan met goede winterbescherming en op een beschutte . Hier komt een overzicht van de soorten varens die we aanbieden.


Voorlopig op de website beperkte info. Het geslacht telt ongeveer soorten groenblijvende en half . Mura Mura Territory in Pairi Daiza telt ongeveer 7boomvarens , één van de grootste collecties van Europa. Toen ik naar een kwekerij ging om wat gewone Europese winterharde planten te kopen riep een vriendin: `O, daar heb ik mijn boomvaren. Cyathea dealbata is een van de mooiste soorten onder de boomvarens , vanwege het mooie frisgroene varenblad dat aan de onderkant een zilverachtige kleur .

Ondoordringbaar bos met vele soorten struiken en bomen, maar vooral varens, zoals de fraaie boomvaren (Cyathea smithii) in het midden van de foto.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.