lundi 16 janvier 2017

Boordstenen oprit

Met boordstenen wordt een mooie afwerking van je oprit en terras gerealiseerd. Boordstenen kunnen bij ons worden aangekocht in verschillende uitvoeringen. Geen terras, pad of oprit zonder boord. U kan hiervoor boordstenen of palissades gebruiken maar het kan net zo goed met op hun kant geplaatste . Wanneer boordstenen plaatsen ?

Met of zonder zichtbare rand. Vraag gratis een offerte op bij één of meerdere verdelers! Van plan om zelf de aanleg van je oprit te doen?


Volg alle stappen hieronder en binnen de kortste keren heb je een professioneel ogende oprit. AFBOORDING PLAATSEN VOOR OPRIT OF TERRAS.


HET BELANG VAN BOORDSTENEN. Het zorgen voor afboording is van belang .

Graaf langs de randen van de oprit een gleuf en leg hiern een dun laagje stabilisé. Zet de boordstenen in de gleuf en breng wat stabilisé aan tegen de kanten . Wat alvast niet mag ontbreken zijn uiteraard. Absoluut, met boordstenen werk je het geheel immers nog mooier af.


Een oprit met klinkers aanleggen is een hele klus!


Bij een nieuwe woning hoort meestal ook de aanleg van een oprit. Als er boordstenen langs de rijweg geplaatst zijn, kan het zijn dat deze niet van he. Als de boordsteen verlaagd moet worden om je oprit beter te laten aansluiten aan de openbare weg, moet je hiervoor een vergunning aanvragen.


Verlagen boordstenen en aanleg oprit (aanvragen).


Voetpaden zijn niet ontworpen om er voertuigen over te laten rijden. Om wagens toegang te verlenen tot . Een geklinkerd pad is een leuk accent in je tuin. Van fundering tot afwerking: deze klusvideo laat zien.


De politiek om eigenaars te laten betalen voor opritten breder dan vier meter, betekent voor een specifiek geval in de Nonnenbosstraat in . Opritten , voetpaden en boordstenen. Om een verharde oprit aan te leggen op openbaar domein of om voetpaden en boordstenen aan te passen is een toelating .

Het is verboden zelf werken uit te voeren op, aan of onder de openbaar domein. Het aanleggen van een voetpad of oprit en het verlagen van boordstenen dient . Richt dan een schriftelijke aanvraag aan het college van burgemeester en schepenen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.