mercredi 22 juin 2016

Prunus lus angustifolia

Portugese laurier haag heeft een stijlvolle uitstraling. Wij bieden de portugese laurier aan als goedkope haagplant. Dit is een groenblijvende haagplant. Deze uit Portugal stammende Laurier heeft . Goede kwaliteit voor budget .

Vind prunus lusitanica angustifolia op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


Hij groeit het best op iedere vochtige, normale, . Glimmend groen blad met iets rode hoofdnerf. Witte, opstaande bloemtrossen . Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij. Deze groenblijvende haag is erg in trek omdat het blad fijn is een mooi van kleur.

Het is een groenblijvende plant, die redelijk winterhard . Plus many more species descriptions for . Hij is winterhard en blijft altijd groen. De naam zegt het al, deze variant stamt uit Portugal. Zeer mooie, losgroeiende struik met donkergroen, blinkend blad en bruinrode . Kan goed tegen snoei en kan . Zouden we van dit snoeisel een nieuw haagje . Het glanzend blad is heldergroen, smal en ovaal. De witte bloempjes staan in trossen, na de bloei verschijnen de rode bessen.


Winterhard maar toch gevoelig.


Bloeitijd: Deze plant bloeit in juni. De haagplant is groenblijvend en blijft daardoor ook in de winter groen. Irrespective of its origin it . Angustifolia is a very elegant variety of Portugal laurel.


Prunus lusitanica , the Portugal laurel, is a species of the genus Prunus , related to the cherry.


Hij ziet er heel anders uit dan de Hollandse Laurier. Kleur, wit, in overhangende trossen, geurend.

Bladkleur, donkergroen, glanzend leerachtig blad. Verdraagt schaduw maar wordt . Koop voor € 5per stuk. Prunus lusiticania angustifolia : haag in potten: Veel gele bladeren vooral onderaan de nieuwe scheuten.


Ook zeer kleine nieuwe bladjes worden geel. PLANT NU REEDS EEN GROENBLIJVENDE HAAG. EXTRA KWALITEIT - VOORDELIGE PRIJS.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.