mercredi 8 juin 2016

Liquidambar bolvorm

De Bolamberboom groeit langzaam en is daarom geschikt voor de kleinere tuin. Wij hebben een grote partij bomen staan met een mooie bolvorm. Zeer dicht vertakte bolronde, later afgeplat bolvormige grote struik tot circa m. Bladkleur: groen met prachtige herfst verkleuring Standplaats: alle, Grondsoort: niet te natte gron Middelgrote boom met compacte kroon, . Een langzaam groeiende vorm met een enigszins afgeplatte, zeer dichte, bolvormige kroon die tot m . Gezonde compacte bolvorm , meestal op stam geënt.

Herfstkleur wat later dan bij andere . De bladeren zijn donkergroen, handvormig met 5 . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Als de soort, maar als bolvorm op stam gekweekt, blijft klein. Eindelijk een traag groeiende (ietwat bolvormig) Liquidambar.


Liquidambar styracilfua (amberboom) is geliefd om zijn mooie herfstkleuren.


De sierlijke kurkdragende takken en stam maken deze boom tot een kunstwerkje. IN LITERPOT 1EUR afhalen van ma tot vr. De amberboom kenmerkt zich verder door de bolvormige vruchthoofdjes.

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Kleine bladverliezende boom met bolvormige afgeplatte kroon, dankt zijn naam aan de hars (amber) dat uit zijn bast gewonnen wordt. Het is niet perse nodig maar.


Beschrijving: Zeer slank opgroeiende variëteit van de amberboom.


Gezonde, compacte bolvorm , herfstkleur wat later dan de soort. In de herfst hangt de amberboom vol met bolvormige gehoornde vruchten. Bloemkleur: groen-geel, weinig opvallend.


Deze amberboom is bolvormig . Dit is echt een min of meer bolvormige boom op stam.


Geschikt om te leiden, Nee. Image may contain: plant, tree, outdoor and nature. Ook heeft hij als sierwaarde een prachtige . De Prunus lusitanica, ofwel Portugese laurier is een mooie bladhoudende plant.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.