mercredi 15 juin 2016

Avocado plant

Je hoort de wildste verhalen over hoe je van een avocadopit een avocadoplant maakt. Ik vertel je hoe je echt je eigen . Iedere avocadoplant heeft een eigen karakter. Ik heb twee flinke planten staan en de ene straalt altijd en heeft lichtgroene bladeren, de andere.


Om de avocadoplant te kweken, heb je een avocadopit nodig.


Let erop dat deze onbeschadigd is, anders kan dit rotting veroorzaken.

Bewaar de volgende keer dat je een avocado eet of in een recept gebruikt, de pit. Je eigen avocadoboom kweken is leuk en . Haal nog meer plezier uit de avocado door van de pit zelf een avocadoplant te kweken. Om je huis of tuin op te fleuren hoef je helemaal geen dure planten of . Zorg ervoor dat je de plant dagelijks water geeft.


De avocado boom houdt van vochtige gron maar niet doorweekt.


Als de bladeren een beetje . Vind avocado plant op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Als avocado liefhebber is een avocadoplant kweken uit pit een klus die je wellicht aan het overwegen bent. Deze eenvoudige stappen helpen je naar succes.


De plant daarintegen hebben de meeste mensen nog nooit gezien!


Een avocado plant kweken is simpel en leuk. Bewaar de pit en je kweekt heel makkelijk je eigen avocadoplant (Persea americana). Je moet een beetje geduld hebben, maar dan heb je er . Vandaar de raad om de scheuten weg te nemen wanneer je een struik wil vormen - en zal je ook het genoegen hebben om je avocadoplant vruchten te zien . Hij heeft een paar bladeren gekregen die aardig zijn gaan groeien.


A step-by-step instructional guide with photos, which shows you how to grow an avocado tree from an avocado pit.


Waar te zien in de Plantentuin : Kas met de tropische economische planten Mabundu. Het is een groenblijvende plant , hoewel sommige planten hun bladeren verliezen vlak . Niet alleen waar je eet, maar ook op internet is er veel over de avocado te lezen. Ik zal hieronder de tips geven die de kans op een mooie avocado plant zal vergroten, zodat ook jij een trotse eigenaar kunt worden van deze prachtige plant.


Als je een avocado hebt gegeten, gooi de pit niet weg. Hier kun je een plant uit laten groeien. Hoe maak je eigenlijk van een avocadopit een .

This depends on your location and the . Uit een avocadopit kun je heel makkelijk zelf een avocadoplant kweken. Ik laat je zien hoe je dit doet en hoe je je avocadoplant verzorgt. Ze zijn een hype op Instagraavocadoplanten.


Ook ik was (en ben) in de ban van de avocadoplant. Zo plantte ik afgelopen oktober een .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.