mercredi 15 juin 2016

Egelhuis

Advies over het plaatsen van een egelhuisje en over voeding van egels. Een diervriendelijk egelhuis voor uw tuin kunt u kopen via egelhuis. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Wilt u zelf een egelhuis of een nestkast voor egels bouwen?


Lees hier onze handige tips hoe u eenvoudig een egelhuis bouwt zonder bouwtekeningen. Egelbescherming Nederland.

De grootste bedreiging voor de egel zijn kou en nattigheid gedurende de wintermaanden en. Vele aanbiedingen bij bol. Vind egelhuis op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Zie je wel eens egels in je tuin? Geef ze dan een fijne slaapplek met dit egelhuisje - ook geschikt voor hun winterslaap. Help de dalende egelpopulatie met een egelhuis waarvan de deuropening net groot genoeg is voor de egel, zodat het een veilig toevluchtsoord is voor egels . Laat bladeren en takken in de tuin liggen, hieronder kunnen ze een nest maken.


Plaats een egelhuis in de tuin.

De ideale slaapplaats voor de winterslaap. Om egels de winter door te helpen, kun je ook een egelhuis voor ze bouwen. Ook egels hebben graag een dak boven hun hoofd. Het Vivara egelhuis biedt de egel bescherming tegen weer en wind.


Natuurfilmer Michael de Vries maakte een instructiefilm om eenvoudig zelf een egelhuis te maken.


Zeker nu de herfstvakantie weer voor de . Wanneer er veel rommelige hoekjes in de tuin aanwezig zijn, dan vindt een egel vanzelf onder hout- of hooimijten, houtstapels, . Met behulp van deze instructievideo kan je zelf snel en goedkoop een. Je kunt ook een speciaal egelhuis plaatsen. Dat kun je kopen, maar je kunt er ook zelf eentje maken.


Veel materiaal heb je niet nodig. Een egel maakt zijn nest onder een stapel boomstammen, een composthoop of een stapel bladeren. Dit egelhuis is een imitatie van een natuurlijk nest. Een hoge kwaliteit egelhuis van multiplex met camera, geleverd aan je deur, eenvoudig op te zetten met eenvoudige instructies.


Nu slapen ze nog, de egels.


Maar vanaf maart beginnen de eerste egels weer wakker te worden uit hun winterslaap. Onder een berg takken of een hele dicht . Als je een egelhuis hebt gemaakt is dat prima, hoewel je met een mooi houtwalletje geen egelhuis nodig hebt. Vermoedelijk zal de egel pas in het najaar .

Uitschuifbare toegangstunnel. Wist je dat de egel maar moeilijk een overwinterplekje kan vinden? Onze tuinen en parken zijn veel te netjes voor ze. Wordt ook bij egel opvangcentra gebruikt.


Steeds meer mensen kopen een egelhuis , daarmee kun je namelijk zorgen voor een grotere overlevingskans in de winter voor de egels.


Het ECOstyle egelhuis biedt een nest- en winterslaapplaats en een veilig toevluchtsoord bij slecht weer of om egels te beschermen tegen roofdieren.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.