lundi 27 juin 2016

Lavendelboompje

Met hun geurende bloemen en heerlijke geur zijn lavendelboompjes een aanwinst voor iedere tuin of balkon. Koop online bij onze tuinplanten webshop Kleine bomen op stam en andere tuinplanten! Binnen 2-werkdagen bezorgd . Lavendelboompjes in trendy rieten manden.


Pak die kans, want deze lavendelboompjes.

We bieden vandaag ontzettend fraaie lavendelboompjes aan, die jouw tuin van een nieuwe kleur en geur voorzien. De geur, de sierlijke blauwe bloemen, het grijsgroene blad: aan een lavendel is alles mooi. Dat maakt er de keuze natuurlijk niet gemakkelijker op.


Help, de lavendel staat er treurig bij in zijn pot op je balkon of terras.


Maken bloemen en planten jou ook zo blij? Fleur je huis en tuin op met de mooiste flora. Van bijzondere palmen tot kleurrijke bloemen, we hebben voor elk wat . Heerlijk geurend en geschikt voor alle gronden.

Scherpe prijs en hoge kwaliteit. Op zoek naar tips om lavendel te snoeien? Snoei de lavendel nooit op het . Al vanaf de 17de eeuw verbouwden de Fransen lavendel voor de . Er zijn verschillende soorten lavendel. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor manden aanbied.


Materiaal: Rieten ⭐ Voor wie: Mannen.


Deze boompjes fleuren niet alleen je balkon of terras op, je kunt de . Tijd om te bestellen: uur en minuten! Bied mee en betaal de prijs die je zelf vastlegt! Wanneer en hoe lavendel snoeien.


Lavandula angustifolia is een uitstekende, winterharde lavendel. Begin aan de lang uitgestelde klus of geef je een huis een make-over.


Alles voor in huis en tuin vind je met kortingen van meer dan. Ga dan voor deze lavendel in rieten mand. Nieuwe gebruikers profiteren van korting.

Akkoord Cookie instellingen aanpassen. This Pin was discovered by Ron van der Schoot. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. In princiepe gaat het niet zozeer om de plantjes, die kan ik hier en daar bij .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.