jeudi 16 juin 2016

Kakkerlakkenpoker

De bedoeling van het spel is . Geef kakkerlakken en ratten aan . Wie teveel vieze kaarten incasseert verliest het spel! Na een zwaar spel bestaat op een spellenavond vaak nog de behoefte aan een cooling down door middel van een kort, simpel kaartspelletje. Al jaren de beste en nieuwste bordspellen zoals kolonisten van Catan, Carcassonne, Seconds, Andor, Regenwormen en Camel Up.

Coolblue: alles voor een glimlach. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Smeer de andere spelers zoveel mogelijk vieze . Een blufspel vol ongewenste huisdieren.


Uitgever:Drie Magiers Spellen. Korte omschrijving: Eenvoudig pokerspel waarbij je telkens met kaart speelt. Overtuig je medespelers dat die ene kaart een kakkerlak of pad is ook al is het .

Je vindt hier duizenden zoekertjes met speelgoed. Voor kinderen van alle leeftijden. En je kan hier ook alles aanbieden . Kakkerlakken poker royale van Drie Magiers Spellen.


Bekijk ons aanbod of andere producten in ons . Zoniet, probeer dan deze kakkerlakkenpoker Royal maar eens uit ! Het spel is zo goed als identiek aan de gewone kakkerlakkenpoker , met . Ongedierte kan ook heel leuk zijn.


En dan bedoel ik niet de ratjes die je als huisdier kunt houden. Daar heb ik helemaal niks mee, dus vind ik niet zo leuk. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt . Jenneke, Birgit, Patrick en Thomas bij een keur van dierenspelen.


Beschikbaarheid: Out Of Stock. Ook in dit spel geven de spelers kakkerlakken en ratten aan.


Deel op: Laat een antwoord achter Annuleer antwoord.

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Huidige actietype Bart Smit, Internet-only. Adviesleeftij vanaf jaar. Waarschuwingstekst, Niet geschikt voor kinderen onder de maanden. Gratis levering vanaf €.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.