mercredi 8 juin 2016

Houten ton

Koop of Verkoop houten regenton op Marktplaats. Een online én een echte winkel met ruime keuze in regentonnen, plantenbakken, waterpartijen, houten relatiegeschenken, vogel- en voederhuisjes. Vakmensen die van oude tonnen tuinjuweeltjes en andere fraaie dingen maken, kun je in ons land op één hand tellen.


Een vat , ton of fust is een meestal cilindrische constructie van hout , kunststof of metaal waar onder andere levensmiddelen (bijvoorbeeld zuurkool) of . Een onderhoudsvrije houten regenton met een lange levensduur, tijdelijk met gratis kraan!


Het gebruik van een houten ton geeft een onnavolgbaar aroma aan uw product.

Door de wijn, bier of destillaat in een eiken vat te laten rijpen wordt de krachtige . Deze Regentonnen zijn gemaakt van Spaanse of Franse wijnvaten en zijn vele malen sterker dan de Kastanje Wijnvaten . Houten Regenton Eiken - 2Liter. In ons assortiment vindt u diverse regentonnen, waaronder de houten regenton. De houten ton is gemaakt van oude Spaanse en Franse wijnvaten waarin de . Nieuwe geproduceerde kastanje houten regenton.


Door deze kwaliteit bent u jaren verzekerd van een regenton. Door zijn formaat past deze ton in elke tuin, .

In de hoepels is de inhoudsmaat ingebrand. Reset filter, Accessoires. Welkom op de site van Regentonnen. Op zoek naar tuindecoratie? Bekijk de webshop van regentonnen.


Re houtenvat cipiënten kunnen gemaakt worden uit houten plankjes. Kuipen zijn gemaakt van rechte latten, tonnen van gebogen duigen. Het voordeel van een volle houten regenton is dat die in de winter niet snel kapot vriest, zoals een kunststof exemplaar. Je hoeft hem dus niet leeg te maken . Bestel nu de houten ton 40x18x31.


Paardekooper Verpakkingen B. De grootste keus in houten regentonnen van Midden-Nederland.


Altijd al een regenton willen hebben in de tuin? Of is uw huidige ton toe aan vervanging? Zorg er daarom voor dat er altijd wat water in de ton blijft.


Tegenwoordig is het erg populair bij kleine brouwerijen om het bier te rijpen op houten vaten.


Een goede rijping in een mooi vat kan een bier ook echt diepgang.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.