mardi 28 juin 2016

Carport berging

Houten carport met inwendige berging , lessenaardak of staaldak, pvc goten en loopdeur. Zo beschikt u niet alleen over een carport , maar ook over een berging. Ontdek ons ruim assortiment houten en aluminium carports.


Carport Curitiba 300x5cm-. Op zoek naar een betaalbare carport dat precies op uw oprit past? Een houten carport op maat, met of zonder berging ?

Welke houtsoorten en soorten daken mogelijk zijn, lees je hier. Op deze pagina vind je meer info over een carport met berging. Wat zijn de mogelijkheden?


Ben je op zoek naar mooie voorbeelden of inspiratie voor je eigen carport met berging ? Kijk dan eens naar deze beeldbank met woordje uitleg. Er zijn dubbele carports die een aangebouwde berging hebben. Dit is wel zo handig, en kan dienen als extra opbergruimte voor spullen die je vaak vervoerd . Aanbouw carport met berging in tropisch hardhout.

Compleet bouwpakket inclusief dakplaten. Dubbele carports met berging. De verschillende daktypes . Zo kunt u bijvoorbeeld ook een berging of zelfs een tuinhuis voorzien onder of aan uw . Een open carport neemt immers minder licht weg dan een gesloten constructie.


Een carport in hout biedt tal van voordelen.


Eindelijk een plek voor je grasmaaier en je autospullen! Maar zijn er ook nadelen aan . U kunt kiezen uit soorten carports : het . Massief eiken carport met berging , geheel prefab gemonteerd in onze werkplaats. Het eiken constructiehout was vers gezaagd en geïmporteerd uit Duitsland.


Lugarde carports met zadeldak en aangesloten berging. U zoekt een veranda, carport , berging of een combinatie hiervan?


Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in douglas . Wood Arts bouwt functionele garages en carports op . U bent van plan om een carport te bouwen maar zou ook graag een ruimte willen waar u spullen kan opslaan?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.