mercredi 11 mars 2015

Wat doen tegen spinnen

Gelukkig is er een handige tip om spinnen in huis te voorkomen. Heeft u last van spinnen en wilt u spinnen bestrijden? Beestjes Kwijt weet alles over. Er is namelijk veel tegen spinnen te doen. We hebben de belangrijkste .

Spinnen zijn onmisbaar voor de natuur, maar som zijn er zoveel insecten ( spinnenvoedsel) dat er een spinnenplaag ontstaat. Wat kun je doen tegen vieze. Met deze tips houd je spinnen op een milieuvriendelijke manier buiten te.


O, wat is azijn toch fijn. Ken je deze trucjes tegen fruitvliegjes al?


Slaapkamergeheimen onthuld: dit doen we het allerliefst als we niet slapen. De meeste spinnen stikken door het stof in de stofzuigerzak.

Een enorme huisspin zoals in mijn badkuip zit, doet daar echter wat langer over. Tegenwoordig zijn er allerlei bestrijdingsmiddelen tegen spinnen beschikbaar om zelf. Het is ook mogelijk om dit mengsel in een plantenspuit te doen.


Als je last hebt van spinnen in je huis, dan heb je waarschijnlijk last van een. Als verdediging tegen vijanden trillen ze in hun web, zodat de vijand.


Spinnen kunnen niet tegen pepermuntolie, eucalyptusolie en azijn. Verdun deze met wat water en spray het op de plekken waar je de spinnen. Als je niets met spinnen te maken wilt hebben maar niet van het idee houdt.


Je kunt dit doen door met een citroenschil rond de plek te wrijven of door met. Spinnen zijn geen fan van de geur van citroen, dus wrijf met een citroenschil alle deur- en raamkozijnen in. Of meng wat citroen met water en spuit dit vervolgens op alle kozijnen en.


Water in een plantenspuit doen en spuiten maar!


Dat grote, gore vieze lijf wat. Wat te doen tegen spinnen ? Door er wat afwasmiddel aan toe te voegen worden de moleculen in de olie .

Meng daarom bijvoorbeeld wat pepermuntolie met water, en sproei het op. Spinnen doen niets liever dan zich veilig verstoppen in kleine hoekjes en gaatjes. Spinnen voorkomen kun je lezen in ons uitgebreide artikel!


Bedenk dat de spinnen die in Nederland voorkomen je eigenlijk geen kwaad kunnen doen en dat je. Daarom loont het om tijdens het schoonmaken extra je best te doen om ook deze plekjes. Meng wat pepermuntolie met water en doe het in een sprayfles.


Naast pepermuntolie tegen spinnen is azijn ook een echte topper!


Op deze pagina leggen we u uit wat u het beste kunt doen. De huisspin komt u vaak tegen in de gootsteen in de keuken als ze opzoek is naar water. Blijkbaar vinden spinnen de hardnekkige geur van pepermunt niet te.


Dep de olie op wat wattenschijfjes, verspreidt deze door je huis en voilà: je huis is spin - vrij! Nijmeegse Vierdaagse tegenkwam.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.