vendredi 20 mars 2015

Passiflora winterhard

Passieflora caerulea is een snelgroeiende, wintergroene klimplant. Bloeit in de late zomer met exotische, blauwe bloemen. Verzorging in de winter, snoeien. Vruchten kunnen vanaf juli tot.


Passiflora edulis is een passieplant die de echte passievruchten krijgt. Het is de meest aangeplante soort omdat deze het meest winterhard is, .

Wees niet bang om de passiflora goed terug te snoeien wanneer deze te groot en te. Hoe zit dat bij passiebloemen, weet iemand dat? Er hangen nu aan mijn schutting gelig geworden strengen met gelige droge bladeren eraan.


De kruisingen uit de Tacsonia-groep komen uit Colombia. Oorspronkelijk komt de passiebloem uit Peru en Brazilië.


De hoogte na jaar is 2cm. De bloeiperiode is juli - september. Deze plant is niet winterhard. De passiebloemen in ons assortiment zijn wintergroen en winterhard.

Grondsoort, Alle grondsoorten, humusrijk. Winterhardheid , matig winterhard. Natuurlijk, er zijn niet veel variëteiten echt winterhard , maar ze zijn er wel. De plant is redelijk winterhard , maar zal een winter waarin de Elfstedentocht . Hij wordt aangeboden als kamerplant in een pot met een hoepeltje en als tuinplant.


Ze zijn vaak niet winterhard maar kunnen zowel binnen als gedeeltelijk buiten . Ze zijn niet- winterhard maar kunnen zowel binnen als . Hij is behoorlijk winterhard , en kan goed tegen zeewind en luchtvervuiling.


Bekijk het product online of. Snoeitips, Zodra de groei weer op . UITLEG BETREFFENDE DE DELEN VAN EEN PASSIFLORA KLIMPLANT. De meeste passiebloemen zijn niet winterhard.


Rode passiebloem, niet goed winterhard. Let op, hoewel een passiebloem winterhard is, is hij niet opgewassen tegen . Ziet je passiebloem er in het voorjaar uit alsof hij dood is? Wacht nog even met die kale ranken afknippen.


Als je passiebloem niet bevroren is, . Paarse passiebloem die redelijk winterhard is. Plant op een beschutte warme plaats, zoals een zuid- of .

Passiebloem passiflora eetbare passiebloem paars wit winterhard.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.