lundi 9 mars 2015

Planten in juli

Vanaf half juli is het de ideale periode voor het nemen van kruidachtige kopstekken bij sierheesters. Planten die zich door zomerstek goed laten vermeerderen . Een overzicht van de meest voorkomende bloeiende planten in de maand juli. Zaaien en planten in juli - Famiflora te Moeskroen is het grootste tuincenter.


De meeste planten, groenten en kruiden zaai je in het voorjaar. Groenten zaaien en planten in juli en augustus.

Bekijk de volledige lijst gewassen geschikt om in juli te zaaien. Het is hartje zomer en de borders geuren en kleuren weer volop met alle bloeiende bloemen en planten. Tijdens de warmere dagen gaan we . In onze webwinkel kunt u een verrassend assortiment aan vaste planten kopen die bloeien in de maand juli.


Binnen enkele dagen in uw.


Onder beschutting kun je tot een maand langer blijven zaaien en planten. Prei (zeer vroege teelt), juli , september, mei - juni. Blauweregen snoeien in de zomer.

In juli , na de bloei, vormt de Wisteria meterslange uitlopers, die - als je even niet oplet - andere planten koloniseren. Plant van juli tot ongeveer half augustus je winterprei. Na het planten gaat de prei langzaam groeien tot hij kan geoogst worden vanaf januari . Breng rond de planten eventueel een laag cacaodoppen aan.


Probeer ook eens winterbloemkool : zaaien rond half juli , uitplanten medio . Onderwaterplanten tegen zuur water. Als er voldoende zuurstof in het water komt, wordt het water niet zuur. Wanneer je welke plant , fruit of groente het beste kan zaaien of planten is.


Nu is het tijd om tweejarigen (vb. madeliefje, vingerhoedskruid) te zaaien.


Wij zetten enkele voor- en nadelen van groenten zaaien en planten voor je op een rij. En veel andere groenten tot en met half juli of eind juli. Denk er wel aan om zeker planten in potten dagelijks water te geven als het niet regent.


Hier nog wat klusjes voor een rondje door de tuin. Prachtig om te zien en je hebt er vrijwel geen omkijken naar: deze vette planten doorstaan hittegolven en staan er ook na je vakantie nog altijd stralend bij. Juli is echt een maand voor Tuingeluk!


Succulente planten vullen hun reservevoorraden water en voedsel vooral in de zomer aan.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.