lundi 16 mars 2015

Smoby duplex speelhuis

Een trapje brengt je naar de . Dit supergrote speelhuis is echt te gek, hét ultieme buitenspeelgoed voor alle kinderen en zij zullen ongetwijfeld veel speelplezier beleven in dit complete huis. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je.


Speelgoed van bekende merken o. Een groot duplex speelhuis voor de allerkleinsten!

Ontdek op het gelijkvloers de keuken met barbecue en allerlei leuke accessoires. Productomschrijving: Een modern en realistisch speelhuisje is dit My House van Smoby. Het speelhuisje heeft een deur met briefgleuf en echt we… € 700.


Wegens niet voldoende gebruikt verkopen we dit speelhuis van Smoby.


Aangekocht voor kleinkinderen en dus weinig in gespeeld. Bekijk alle advertenties van. Smoby Duplex speelhuis met speelzolder. Het duplex smoby huis heeft twee verdiepingen, leuke raampjes die open of dicht kunnen, een voordeur met echte bel .

Vergelijkbare advertenties. Koop of Verkoop smoby speelhuis op Marktplaats. Inclusief deurbel en barbecue. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor speelhuisjes aanbied.


Adviesleeftij vanaf jaar. DUPLEX het grote huis voor de kleintjes met een verdieping! Een ladder leidt naar de 1e. Afmeting: 1x 1x 1cm. Te koop duplex speelhuis van smoby.


Wat dit speelhuis extra leuk maakt is dat het dus een tweede verdieping heeft. Het heeft voor veel speel plezier gezorgd . Ontdek de paalwoning van Smoby, een kleurrijk speelhuisje vol verrassingen. A spacious, design and sturdy playhouse: the Friends House.


Children will have pleasure to play and to hide! Zoekertjes en tweedehands koopjes vind je bij Koopjeskrant. Plaats je zoekertje gratis.


Dit mooie, stevige speelhuisje heeft twee vensters met luiken en een voordeur. Als leuk detail staan er schattige diertjes op de zijkant afgebeeld.

Little Tikes speelhuis secret garden € 15incl verzending.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.