mercredi 11 mars 2015

Purperklokje

De bloemkleur is zachtroze en de bloeitijd is van ca. De heuchera is inmiddels een bekende bladplant in verschillende kleuren en maten. Jaarlijks verschijnen er weer nieuwe soorten, . Ook een goede, groenblijvende bodembedekker.


Kwekerij en groothandel van sedums.

De aanbieding omvat:- Set van planten- in pot (liter - P9)- incl. Gebruik: groep, grote groep, kleine groep, middelgrote groep, onderbeplanting, solitair. Plantensoort: vaste plant.


Habitat: rotonde, open plaatsen.


Een mooi donker purper blad dat nog mooier kleurt bij zonlicht maar wel de middagzon vermijden om het verbranden van het blad te voorkomen. Er zijn intussen tal van mooiere selecties. Maar voor wie dat nog niet weet bieden we deze selectie.

Purperklokje , rood bla roze-wit bloeiend. De planten groeien in heel . Hij heeft bordeauxrood blad met een . Binnen 2-werkdagen bezorgd! Deze groenblijvende plant bloeit langdurig met witte . Heuchera heeft zogenaamde wortelbladeren, die met een lange steel direct aan de wortel van de plant vastzitten.


Kleine klokvormige bloem, fijne bloemaar aan lange donkere stengel, zilverkleurig blad met donkere purperkleurige nerven en achterzijde, . Bij kwekerij online al vanaf € 0. De bladeren van de plant komen tot max. Koop nu en betaal pas over dagen!


LatijnsenaaHeuchera micrantha var. Verspreiding en ecologie van Gewoon purperklokje. Het Vlaams Zaadhuis, online zaden bestellen - leverancier van zaai- en plantgoed - groenten (o.a. asperges en aardappelpootgoed), bloemen, bolgewassen, . De hybriden van Heuchera villosa zijn over het algemeen . Tijd om eens de loftrompet te steken over een prachtige bladplant, die ten onrechte nog altijd relatief onbekend is: het purperklokje (Heuchera).


Nederlandse naapurperklokje.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.