vendredi 13 mars 2015

Vaste planten catalogus

Deze wordt niet meer bijgewerkt. Klik hier om de volledig vernieuwde site te openen. In onze vasteplantencatalogus vindt u een overzicht van de vaste planten die op onze vasteplantenkwekerij gekweekt worden - niet alle planten zijn jaarrond . Onze catalogus wordt jaarlijks opnieuw uitgebracht rond half september.


Als particulier kan je onze papieren catalogus op verschillende manieren verkrijgen.


Iedereen kan onze online catalogus raadplegen.

In onze vaste plantenkwekerij, groothandel in planten , kan u terecht voor een uitgebreid assortiment van. Lageschaar Vaste Planten. Een zodevormende vaste plant met een bruingroen, weinig opvallend bloempje van juni tot.


Het leveren van machinaal verpakte producten naar uw wens.


Een vaste plant voor de volle zon en halfschaduw die kan gebruikt worden als solitair of in grote borders. Na vele jaren wachten is er nog steeds de nieuwe CATALOGUS ! Kijk maar even op mijn BLOG voor een snelle indruk van de omslag en de inhoud. Het zijn planten die de winter overleven en waar je van kan blijven genieten.


Vaste planten zijn, zoals de naam het zegt, een vaste waarde in je tuin.

Bij het plantencentrum is ook de kwekerij van heesters en vaste planten. Het grootste deel van de heesters en vaste planten op ons plantencentrum kweken we zelf,. Bekijk hier de nieuwe catalogus van ons assortiment tuinplanten!


Bolvormig bloemhoofdje, grijsgroen fijn blad met gezaagde bladran roodstekelige vruchten, kruipende stengel, . Wij doen ons best deze lijsten zo actueel mogelijk te houden, maar we kunnen helaas niet uitsluiten dat er enkele verschillen met de actuele . Consulteer onze catalogus. Catalogusontdek ons uitgebreid aanbod planten . Naast specialisatie in siergrassen vindt u bij ons ook vaste planten , bamboe, varens, tuinkruiden en moerasplanten. Collectie: 1jaar Nederlandse reclame.


In onze catalogus kunt u het complete sortiment bekijken.


Behalve vele honderden soorten vaste planten leveren wij ook grassen, kruiden en varens. Buxus, - Vaste Planten , - Noviteiten, (per seizoen verschillend ). WIJ VERZENDEN HELAAS GEEN PLANTEN , OOK NIET ALS U VAN VER. Vervolgens kunt u op een makkelijke manier de de catalogus doorbladeren door . Ditoplant export bv is gespecialiseerd in het kweken van vaste planten , waterplanten, varens en bijgoed. Vollegrondplanten katalogus:.


Bodembedekkende vaste planten.


Specialiteiten: bijzondere tuinplanten, bedreigde heemplanten en.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.