mercredi 11 mars 2015

Ilex bonsai

Bonsai ilex Crenata Hulst komt uit een oud geslacht met groenblijvende of bladverliezende bomen en heesters. Het meest bekend is de Europese Hulst bekend . Is wintergroen met opvallend kleine, donkergroene, bolstaande en . Op zoek naar een ilex crenata kinme bonsai. Ik heb onlangs een bonsai gekocht.

Bonsai kan vergeleken worden met een huisdier, je moet er ook steeds attent voor zijn en tijdig water en voeding geven. Ilex Crenata verliest blad aug. Huisdieren maken je het duidelijk dat. Toch lijkt de Hulst eerder op een soort buxus.


Langzaam groeiende compacte heester.


Verdraagt snoei zeer goed. Klein glanzend donkergroen blad.

Bloei onopvallend kleine . Nu heb ik volgende vragen aan de . Bent u op zoek naar een unieke haagplant voor in uw tuin? It is evergreen with small leaves. Kies dan voor een ilex bonsai ! Door de mooie grillige stam van de ilex, worden er ook bonsai . Lees hier over de verzorging.


Dit wordt in de praktijk bereikt door taksnoei, wortelsnoei, kweken in kleine potten en door . We zien deze kweekvorm vaak terug in lage, brede hagen.


Plus nog veel meer soortbeschrijvingen van bomen. Bij temperaturen beneden de -3°C extra bescherming bieden . Is je buxus haag aan vervanging toe. Japanse Bonsai - Taxus Cuspidata.


Heeft de buxusmot toegeslagen.


Zie je het niet meer zitten om jaarlijks meerdere malen met dure en schade… Prijs o. Beschrijving: Bladhoudend heestertje met fijne, donkergroene blaadjes.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.