dimanche 16 novembre 2014

Winterharde tropische planten

Om uw tuin extra tropische en exotische accenten aan te brengen kunt u gebruik maken van diverse soorten winterharde bladplanten. Vele bloeiende planten zoals mediterrane heesters, bomen, vaste planten , kuipplanten , exoten en tropische soorten voor een exotische tuin. Exotische planten zijn tropische tuinplanten die in het Nederlandse klimaat kunnen overleven.


Alleen bij extreme kou (-gaden) of met voorjaarsvorst moet u . In de Nederlandse tuin is steeds meer mogelijk op het gebied van tropische tuinplanten u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een mediterianne winterharde.

Er zijn exotische planten die goed winterhard zijn, andere kunnen geen vorst verdragen. Lees de artikels over Tropische planten - Planten - op Tuinadvies. Eucalyptus als winterharde tropische plant die goed groeit in ons klimaat en muggen weert.


Alfabetische lijst van tropische of exotische planten die winterhard of rustiek zijn. Zoutmelde - Maritime plant.


Denk dan eens aan een exotische plant ! Deze planten kunnen uw tuin net dat beetje extra geven wat u nodig heeft.

U waant zich helemaal op vakantie in eigen. Overzicht van kwekerijen in Nederland die exotische planten aanbieden. Winterharde , mediterrane en tropische bomen en planten.


Mooie plant met een tropische look. Ook Tetrapanax papyrifera 8-Musa basjoo 5-Te Rixensart… € 00. Reistpapierplant of Tetrapanax Papyrifera is en mooie grote vluggroeiende exotische winterharde plant met bladeren tot een diameter van meter.


Kwekerij “De Groene Prins” is een Nederlandse kwekerij met exotische winterharde tuinplanten. Exotische , tropische , subtropische planten koop je best bij een gespecialiseerde. Buitenstenbinnen - winterharde exoten, palmen, yucca - Beek Ubbergen.


Strelitzia nicolai is een mooie en makkelijk te houden tropische plant.


De lijst van verkoopbare planten met een exotische uitstraling hebben wij fors. Het is een goed winterharde bladverliezende middelhoge boom met grote . Met de aanleg van een exotische tuin kan deze fantasie werkelijkheid worden! Het verbaast je misschien, dat al deze planten winterhard of zo goed als . Tropisch Groen is gespecialiseerd in exclusieve winterharde bomen en planten.

Ons assortiment bestaat uit unieke zeldzame exemplaren voor uw tuin.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.