jeudi 27 novembre 2014

Azobe damwand

Frank pouwer historische bouwmaterialen biedt aan: gebruikte hardhouten azobe damwand. Diverse grote partijen gebruikt hardhouten damwandplanken. Hoogstwaarschijnlijk bent u van plan om een hardhouten damwand in u tuin te gaan realiseren.


Grote of kleine hoogteverschillen opvangen en dit met de natuurlijke charmes van hardhout. Azobé is een zeer duurzame houtsoort, dus . Wilt u een verticale (horizontaal ook mogelijk) damwand beschoeiing maken van glad geschaafde mes en groef .

Uiterst geschikt om oevers van vijvers en beken te versterken. Onlangs is er bij de werkzaamheden van Wiers Waterbouw een mooie partij gebruikte azobé damwand vrijgekomen. Deze damwand is nog zeer goed geschikt . Azobe is een sterke en zware hardhoutsoort, duurzaamheidsklasse 1. Azobe damwandprofiel, voor vijveroevers, bruggen en aanlegsteigers.


Vrijwel wekelijks komen er . De laatste jaren worden houten damwanden steeds vaker gebruikt om hoogteverschillen in de tuin op te vangen. Kom meer te weten over damwanden in Azobé.

Wijma heeft standaard veel verschillende diktes en lengtes damwand in voorraad. Azobé damwand wordt al meer dan jaar in Nederland toegepast. HOUTWIJZER HOUTEN DAMWANDEN. Goedkoop en snel geleverd.


Duurzaamheid en levensduur.


Beschoeiingsplanken damwand met veer en groef. In de studie is de milieubelasting van zes typen damwand onderling vergeleken. Houtsoort: Klasse Azobe.


Hierbij werden de meest gebruikte damwandhoutsoorten: Azobé en Okan . Tuinen Henk Ryckaert bvba.


Prijs per vierkante meter 3euro incl btw. Damwandplanken hebben verschillende breedtes. Veelal Azobe hardhout, maar ook grenen . AZOBÉ DAMWAND OP AANVRAAG.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.