mercredi 5 novembre 2014

Gietijzeren bloempot

Vind gietijzeren bloempot op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Diverse maten gietijzeren bloempotten. Oude gietijzeren bloempot hoogte 52cm dia 39cm.


Er zijn stuks beschikbaar heeft schade aan de voet.

Graag bieden naar waarde, bekijk ook mijn. Je zocht naar: gietijzeren bloempot ! Gietijzer tuinvaas met oren op sokkel. Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd . Met ranke vormen op een basis van massief hout, en terracotta potjes omringd door glimmend koperdraad.


Je maakt met dit DIY-stappenplan niet alleen je . Mooie tuindecoratie maar ook mogelijk voor in huis natuurlijk.

Artikelen tot van in totaal. Betaling via uw Paypal account. Prachtige zware bloempot van gietijzer. Bloempotten zoals deze worden ook wel een tuinvaas of Franse vaas genoemd.


Begin tweede helft 20e eeuw, . NIETAP – Een bewoonster aan de J. Santeeweg in Nietap heeft behoorlijk de smoor in. De bewoonster had twee prachtige grote gietijzeren bloempotten met . H3- Franse vaas - gietijzer - cm. Wij zijn een betrouwbare gietijzer bloem pot exporteur in China, verstrekken van bulk gietijzeren bloempot gemaakt in China met goedkope prijs.


Brandweervrijwilliger, getrouw vader van zoon en dochter, problemen ken ik niet alleen maar uitdagingen!


Deze gietijzeren plantenbak . In goede staat In de bodem een gaatje voor afwatering 15x15cm 12cm hoog. Ik heb een mooie gietijzeren buitenpot gekregen hij zit zwaar onder de roest en er zitten erg veel krullen aan. Hoe krijg het het beste blank ?

Bloemschikken in een brocante gietijzeren bloempot die ik ook geverfd heb. Heerlijk helder van klank. Bloempot van grijs keramiek met afbeeldingen van kruiden. Amstelveen op BVA Auctions.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.