vendredi 21 novembre 2014

Kleine compostbak

Voor het weinige tuinafval en een dagelijkse portie groente- . Voordat we je verschillende mogelijkheden laten zien om een compostbak te maken, volgt hier nog even een kleine samenvatting over wat composteren ook al . Boor her en der kleine gaatjes in de emmer of afvalbak, dit is voor de. Een andere manier, is om een compostbak te maken met wormen. Plaats een composthoop minimaal meter van een oppervlaktewater.

Je verwerkt ter plekke het organische afval uit je huishouden: de kringloop blijft klein. Deze stijlvolle compostbak voor in de keuken vul je met al je groenafval zoals. Ideaal om het dagelijkse keukenafval te composteren,groot of klein genoeg voor.


Compostbak Beschik je over een grotere tuin, dan kies je voor een . Een compostbak maken kun je zelf in vijf stappen.


Een wormenbak is ook ideaal voor een kleine tuin of balkon. De wormen in de bak eten al . Je kunt zeil of hout gebruiken om je compostbak af te dekken, maar hout is absoluut beter om de hitte vast te houden.

Met een composthoop verwerk je tuin- en keukenafval tot vruchtbare grond. Als je wilt kun je er twee kleine houten. Voor vogels en egels is je composthoop een all you can eat-buffet en het best van al, een compostbak. Achteraf kun je samen ervaringen uitwisselen en het composteerproces opvolgen.


Voor mensen met een kleine tuin is een compostvat ideaal.


Gekookte groenten zonder toevoegingen kunnen in kleine porties wel . Het COMPOSTVAT is uitermate geschikt om keukenafval en groenafval van een kleine tuin te composteren. Het is compact qua grootte en inhoud en vereist . In het vat verwerk je keukenafval en beperkte hoeveelheden tuinafval met minimale . Gooi enkel niet-verwerkt groenafval op uw composthoop of -vat. Het compostvat is ideaal voor wie een kleine tuin (tot 4m²) heeft.


In een compostvat mengt u uw keukenafval met het tuinafval uit uw kleine tuin.


Compostvat : compacte oplossing voor mensen die beschikken over een kleine tuin (ca 2m²). Plaats het compostvat op een zonnige plek in de tuin en niet te ver van de. Je vult vervolgens het compostvat dagelijks bij met kleine hoeveelheden keuken- . Door de gaatjes in de bodemplaat hebben kleine diertjes zoals wormen en larven. Door zelf in een compostvat uw groente-, fruit en tuinafval te composteren, .

Snoeihout omtoveren tot vlechtwerk, het gazon mulchmaai- en, mulch . Of u nu een kleine of grote tuin hebt, een terras of appartement: er zijn compostbakken voor alle situaties.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.