jeudi 27 novembre 2014

Pennisetum alopecuroides hameln prijs

Potmaat p9: l, lampe- poetsersgras Kleur roze. Goedkoper online kopen bij kweker . De gemiddelde hoogte is cm. De bloeiperiode is augustus - oktober. Koop nu en betaal pas over dagen!

Is ook bekend als Lampepoetsergras door zijn aantrekkelijke pluimen. Bloeit in ronde pluimen, compacte plant, groepsbeplanting, snijbloem, snoeien tot op 10 . De prijs van de planten is afhankelijk van het aantal. Hoogte plant, Prijs per stuk.


Goede plant voor scherpen prijs. Een bronsgroen bolgroeiend siergrasje met in de nazomer lichtbruine pluimpjes, vooral mooi in grote groepen. De grond moet licht vochtig blijven.

Siergrassen kopen bij Online Tuincentrum Boskoops. Pennisetum alopecuroides, een lampenpoetser, is een sierlijk siergras dat een hoogte. Pennisetum Alopecuroides Hameln is een lampepoetsersgras die schitterend staat in de tuin.


Het mooie groene blad wordt gevolgd door de roodbruine borstelachtige . Lees hier over snoei en de verzorging. Zowel als borderplant als alleen in een pot vormt de plant een mooi contrast met bloeiende. Pluimvormige bloeiwijze aan dunne . Prijs : Onderstaande prijs is gebaseerd op de actuele prijs.


Klassiek siergras wat als één der eerste als zodanig werd gebruikt. De dikke bruine aren zijn natuurlijk zeer decoratief, zowel in de . En als ik me niet vergis, zal de prijs voor de grotere potmaten ook wel navenant stijgen, waardoor . Hameln ´heeft een strakke groeiwijze, draagt bruine, borstelige aren. De nederlandse naam is Lampenpoetsergras, familie van de Poaceae.


Bedrijf, Plant naam, Maat, Prijs. Deze tuinplant kan tot centimeter hoog worden en . Vaste planten kwekerij CreaFlora.

Waar kun je het beste een tuinplantenwinkel. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.