lundi 24 novembre 2014

Ballenvanger

Niet elk schot op doel is raak. Om te voorkomen dat een gemiste bal iets beschadigt of ver doorrolt, ontwikkelde. Vind ballenvanger op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Alle hekwerk voor uw sportveld.

SKW levert ballenvangers op maat, diverse uitvoeringen. SKWshop, alles voorbuiten. Uw betaalbare ballenvanger voor: hockey, voetbal, honkbal, rugby en golf. Ruim assortiment ballenvangers.


Standaard voetbal ballenvangers. Maatwerk ballenvangers en overige ballenvangers. Afschermnetten of ballenvangernetten in standaard afmetingen.


HEKWERK SOEST is gespecialiseerd in het leveren en monteren van ballenvangers.

De keuze voor het net is afhankelijk van de . Al jaar ervaring met het plaatsen van ballenvangers. Wij leveren ballenvangers in diverse afmetingen en uitvoeringen: net, gaas, dubbelstaafmat of combinaties van de diverse bespanningen. Ballenvanger van hoge kwaliteit met eens snelle levering.


Pannafield øm met ballenvanger.


WH Sports levert ballenvangers en scheidingsnetten in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Afzwaaiende schoten op doel worden opgevangen met deze ballenvangers voor voetbaldoelen. Verkrijgbaar in standaardmaat, kunnen op maat gemaakt . Dijk en Zn maakt en monteert het!


Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij in iedere situatie een oplossing bieden. Voetbal ballenvanger voor achter het doel.


Met deze ballenvangers hou je de ballen tegen die naast of over het doel vliegen. Verschillende merken, snelle . Bij de voetbalsport zijn veel handige accessoires te bedenken. Sportverenigingen kiezen vaak voor het plaatsen van diverse ballenvangers.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.