vendredi 21 novembre 2014

Inspectieput deksel

Voor put ø 6mm, deksel is geschikt voor betonvulling. Afdekkingen of putafdekkingen, deksels of dichtingen voor bijvoorbeeld een rioolput, bufferput, pompput, vet- of olieafscheider, inspectieput etc. Hoe monteer ik best een gietijzeren deksel op een pvc inspectieput van een afvoer ? Ik veronderstel rond de put voldoende opvullen met stabilisé met.


Onderhoud uw riolering met een inspectieput.

Controleputten worden toegepast als ontstoppings- en inspectieputten tussen. Pp controleput 25 2x manchet, excl. Regelmatig maken wij putdeksels op maat voor watermeter putten, pomp putten en inspectieputten.


De kunststof deksels worden van zwart HDPE gemaakt. Vastgeroest inspectiedeksel posts okt.


Opmetsen inspectieputten ? Inspectieput aan rooilijn?

Een rioolput wordt ook wel een inspectieput genoemd en dient ervoor om inspecties in een rioolstelsel uit te. PP controleput - Diversen controleputten. Tegenwoordig is de deksel meestal rond en ca.


Bij Bouwpunt bieden we zowel aluminium als gietijzeren putdeksels aan.


Hoogkwalitatief en aan scherpe prijzen. Groot assortiment pvc deksel tbv inspectieput snel en gratis thuisbezorgd! Regenwaterputten, septische putten,.


Vervang het bestaande deksel en kader door een nieuw putdeksel van het model 1. De zitting van het kader en de oplegrand van het deksel zijn uitgevoerd met dubbele tand- en. Deze deksels passen perfect op de PVC en PP inspectieputten. De gietijzeren (GY) deksels zijn behandeld met roestwerende verf.


De deksels passen op de DYKA PVC inspectieputten. Mogelijke omkadering met betonrand.


Met een inspectieput kan u gemakkelijk toegang krijgen voor de inspectie van. We hebben hem ontwikkeld omdat we hier heel vaak deksels van inspectieputten moeten lichten, wat erg belastend is voor je rug”, vertelt . Verwijderen inspectieput met putrand met deksel , t.

Aansluiting op bestaande inspectieput (beton). NEN-EN 12 met gietijzeren afdekking en geperforeerd deksel t. Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van allerhande putdeksel aan uiterst competitieve prijzen. Je kan hier klinkerdeksels,.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.