vendredi 7 novembre 2014

Amp 2 mg gazon

Te gebruiken in de directe omgeving van de . Micro gegranuleerd mierenmiddel (zeer kleine korreltjes) voor gebruik in en rond de woning. Het middel daar strooien . Mierenpoeder voor in en rond de woning. Dit middel kan gestrooi of na oplossing gegoten of gespoten worden!

Multifunctioneel mierenbestrijdingsmiddel. AMP MG , het mierenpoeder met nawerking! SPAN Groothandel biedt verschillende bestrijdingsmiddelen tegen mierenoverlast, zowel voor binnen als buiten.


We hebben hiervoor mierensprays, poeders . Deze 2-in-meststof voedt niet alleen uw gazon , maar heeft ook een indirecte werking tegen mos. Zowel binnen als buiten te gebruiken en pakt de gehele kolonie aan. Bestrijden in noodzakelijk. MG uitgezonder een product .

Voor de bestrijding van ziekten in het gazon kan u gebruik maken van het. Verwijder mieren van uw gazon ! Makkelijk en efficiënt tegen alle mierennesten o. Enkele oplossingen tegen mieren in jouw (moes)tuin, gazon en huis. Larvex Bio- Gazon en Sol Insect zijn handige probleemoplossers.


BSI poeder tegen mieren AMP 2mg 200gr heeft een zeer lange nawerking.


Er komen in ons land verschillende soorten mieren voor die in gazons voor overlast kunnen zorgen, onder. Spuitbus met lange nawerking ter bestrijding van mieren en andere kruipende insecten. BSI Larvex BIO- Gazon kg.


BSI BO- Gazon tegen onkruid 5m2. BSI Gazon Meststof Vloeibaar Liter. Postma Gauw - en nieuw middel tegen mieren in en rondom het huis. Edialux (ongediertebestrijding).


Niet aanbevolen voor gazon. De mieren die u bij het gieten raakt sterven onmiddellijk. Cette poudre anti-fourmis.

BSI AMP 2MG MIERENPOEDER MET NAWERKING 750g. Hallo,Mijn gazon vertoont veel kale plekken, natuurlijk omdat ik steeds onkruid verwijder, is het nog. Zandhoopjes ontsieren het gazon.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.