lundi 25 août 2014

Groenblijvende planten voor bloembakken

Planten die in de winter ook groen zijn, geven structuur aan een. Winterharde potplanten zijn planten die ook in de winter in potten gehouden kunnen. Tuinadvies van Jan de Tuinman over: Groenblijvende planten voor in bloembakken.


Na de zomer worden bloembakken vaak opgeborgen. Vul bloempotten met groenblijvers of planten met mooie bessen. Planten tuinplanten tuincentrum vaste planten groothandel winterharde vaste planten gratis.

Producten getagd met Kuipplanten winterhard. In de zomer is het vanzelfsprekend dat je kan vertoeven op een bloeien kleurrijk balkon. Maar ook als je niet meer buiten zit, is een mooi balkon belangrijk, . Bloembakken zijn te vullen met tal van verschillende planten.


Dat kan bijvoorbeeld met vrolijke zomerbloeiende planten of fraaie siergrassen. Ook in het najaar en winter kun je planten in pot in je tuin zetten. Vul een mooie bak met wintergroene.


Wintergroene bladhoudende of groenblijvende vaste planten behouden blad in de winter en kunnen ook nog eens heel mooi bloeien.

Zet potplanten in de winter gerust buiten. Met deze bladhoudende of kleurige planten breng je sfeer op het terras. Een vaste plant in pot, zoals de winterharde fuchsia of groenblijvende scheefbloem, kunt u bij vorst gewoon buiten laten staan - mits de bloempot natuurlijk ook . Vul kuipen en potten met groenblijvers of planten met mooie bessen. Met vaste planten in potten en bakken geef je een persoonlijke toets aan je balkon of (dak)terras.


De meeste vaste planten groeien uitstekend in een pot.


Met groenblijvende planten geniet je, van het vroege voorjaar tot hartje winter, van . Een sterke en stijlvolle groenblijvende vaste plant is de buxus. Wil je een vaste plant in je tuin die meer opvalt? Dan is de ilex een goede optie.


De hoogste kwaliteit Bamboe voor in pot bij Tuincentrum. Veel soorten zijn uitstekend geschikt om op het balkon of het terras te planten , bijvoorbeeld in bloembakken , bloemkuipen of in bloempotten.


Leg onderaan in de bloembak scherven of een laag van 3cm kleikorrels. Zo loopt het water niet te snel weg. Kies voor groenblijvende vaste planten.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.