vendredi 8 août 2014

Hoe konijnen vangen

Wanneer er een ontsnapt, dan kan hij moeilijk te vangen zijn, maar het. Het schijnt dat er al mensen pogingen hebben gedaan om hem te vangen , zelf heb ik het ook een keer geprobeerd maar het lukt echt niet. Hoe konijnen (huisdieren) vangen ? Bekijk de vangkooien op vangkooiwinkel.


Konijnen vangen doe je het beste met een vangkooi. Zodra het konijn naar buiten wil duwt het konijn tegen de valdeurschanier en zit gevangen.

In Engeland de nummer klem voor het vangen van konijnen ! Er is dagen geleden bij mijn paard een zwart konijntje met een wit neusje. Ik zou niet weten hoe je hem kunt vangen maar ik zeg gewoon . Een deken er overheen gooien lijkt me geen optie aangezien het beestje vrij schuchter is. Nu willen we dus een keer konijn gaan eten, alleen dat moet eerst worden gevangen.


Maar de vraag is, hoe kan je dat het beste doen? Help, er zit een konijn in mijn tuin.


De tuin is behoorlijk goed.

Hoe kan ik ervan af geraken, hoe kan ik het vangen ? Ik ben geen konijnenmens maar heb er wel in mijn tuin. Hartstikke leuk, maar over weken moeten ze verhuizen en ik weet dus niet hoe ik . Konijn Champy vangen :P tjaa je moet togh wat als je je verveelt. Met stukjes wortel en goed droogvoer, én een goede vangkooi, hebben we al véél konijntjes kunnen.


Mijn konijntjes zitten in een loods,binnen is er namelijk geen plaats. Hier kan u meer lezen over onze privacy en cookie policy en hoe u de cookies kan. Wilde konijnen lijken schattig maar zorgen voor heel wat overlast. Wilde dieren: wilde konijnen verjagen en vangen of jagen op konijnen.


Maasstad Faunabeheer maakt gebruik van de meest effectieve manieren om konijnen te bestrijden.


Wij zijn specialist in de inzet van vangkooien en vangen van konijnen met fretten. Ook zijn wij actief in bestrijden, weren en verjagen van wilde konijnen ! Bovendien is het lang niet altijd toegestaan. PCF Holland biedt u een service op maat.


Een dierenraadsel waarbij de vroeg is hoe je het beste een konijn kan vangen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.